Panda Cloud Antivirus 1.5 final release

Discussion in 'other anti-virus software' started by pbust, Jun 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cloud

    Cloud Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    1,029
    Location:
    United States
    Why go through all that when you could install only the toolbar? :)
     
  2. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,476
    Location:
    Outer space
    I already have 1.5.1 with URL filtering and now I want 1.5.2 and explained why I'd rather wait for the auto-update ;)
     
  3. Cloud

    Cloud Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    1,029
    Location:
    United States
    lol Yeah I read it wrong. Is this what five hours of sleep does to me? :D
     
    Last edited: Mar 2, 2012
  4. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Tick...Tick...Tick...Tick...Tick...Tick...:eek: :D
     
  5. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    Attaboy trjam! Now you're talking!
     
  6. carat

    carat Guest

    He always came back to Panda, it seems to be true love :D
     
  7. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    766
    Location:
    The Netherlands
    Thanks for the welcome :D
    But no one answered my question if there is a version of Panda Cloud compatible with Win 8 CP.
    I'm in love with Win 8 and Panda Cloud... and for the moment it seems that they don't work together :'(
     
  8. Dark Lord

    Dark Lord Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    120
    You better try this link : http://www.pandasecurity.com/windows8

    Hope this helps in your love with Win 8 and Panda ;) :D

    Regards,
    Dark Lord
     
  9. ReverseGear

    ReverseGear Guest

    Ur welcome :D
    and even though dark lord answered your question i would still not use any antivirus on win 8 cp right now
    windows defender aka MSE is more polished antivirus for win 8 than any other antivirus right now
     
  10. Cloud

    Cloud Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    1,029
    Location:
    United States
    Yes, 1.5.2 does not provide much compatibility with Win 8 CP, but an upcoming release will make them friends. :)
     
  11. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    766
    Location:
    The Netherlands
    Thank you and Dark Lord and The_ChamP for your replies.
    The main reason I ask this is that MSE and Defender can have some problems with updates.
    You can manually or by a task update their definitions multiple times a day, but it doesn't work automatically.
    So I like the concept of being connected to the cloud and not be worried about updates.
    Looking forward to the new release of Panda Cloud Antivirus.
     
  12. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Like @Cloud said, there's an upcoming release that will add compatibility with Win8. Probably this coming week.
     
  13. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,476
    Location:
    Outer space
    Just auto-updated to 1.5.2 here, quick scans seems a lot faster.
     
  14. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    sounds great Pbust, that was very quick.:thumb:
     
  15. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Spoke too soon. Will probably not be that fast.
     
  16. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Some really nice tweaks with this update, especially in the scan times. Panda Cloud is definitely moving forward. Good job gang...:thumb: ...cheers...:cool:
     
  17. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,737
    Location:
    Toronto Canada
    I've got it on my netbook now so I'll have to see for myself.
     
  18. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Running very smooth on my laptop here and the scan times seem a good 40-50% faster. Curious to see how it runs for you and others...:)
     
  19. vtek21

    vtek21 Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Posts:
    2
    Location:
    greece
    How long PCA free support vista home premium sp2 ?? tnx
     
  20. carat

    carat Guest

    Well done Panda - it works fine! :thumb:
     
  21. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,737
    Location:
    Toronto Canada
    For me the initial Optimized scan after the upgrade wasn't any faster. Were you referring to a full scan of the computer?
     
  22. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    The scan time improvements should be noticeable especially in Vista and Windows 7 machines.
     
  23. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,737
    Location:
    Toronto Canada
    I have Win7 starter on my netbook.
     
  24. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Then you should be seeing a huge improvement. If you can test them both, please try to time them (1.5.1 vs 1.5.2) to see what kind of improvement you are seeing. Ideally time both optimized as well as full scan.
     
  25. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,737
    Location:
    Toronto Canada
    The scan logs from 1.51 are retained after the upgrade and I did compare the time of the initial 1.5.2 scan with the 1.5.1 scans and the time was the same give or take a few seconds. I haven't done a full scan with 1.5.2 yet. I"m not the least bit upset that I haven't seen a change with the initial 1.5.2 Optimized scan. I'm just stating my results. Maybe it takes more than one scan before any time savings assert themselves.
     
    Last edited: Mar 4, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.