Outpost Pro custom install

Discussion in 'other firewalls' started by ReverseGear, Dec 24, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ReverseGear

    ReverseGear Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,545
    Location:
    Mumbai
    Can i install outpost security suite pro without the anti malware component ?
     
  2. henryg

    henryg Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Posts:
    301
    In the Outpost Firewall Pro you can.... Not sure about the suite.
     
  3. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    Yes.I installed it without all three modules-Antimalware,Web protection and Anti spam.I wanted just the firewall.
     
  4. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    As did I. My AV takes care of the web, and my Malwarebytes and SAS takes care of the malware. We don't need more. :)
     
  5. ReverseGear

    ReverseGear Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,545
    Location:
    Mumbai
    i had installed it in the past but couldnt find the custom install option..will try again today and post back..thanx for the replies

    edit - installed just the firewall - dont know how i had missed this setting the last time
     
    Last edited: Dec 24, 2011
  6. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Yes, you can do that with the suit pro version but not the free one. There you can uncheck "Anti-malware, anti-spam and web control" during the install.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.