Outpost Pro custom install

Discussion in 'other firewalls' started by Sherlock_Holmes, Dec 24, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Can i install outpost security suite pro without the anti malware component ?
     
  2. henryg

    henryg Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Posts:
    293
    In the Outpost Firewall Pro you can.... Not sure about the suite.
     
  3. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,572
    Location:
    Romania
    Yes.I installed it without all three modules-Antimalware,Web protection and Anti spam.I wanted just the firewall.
     
  4. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    As did I. My AV takes care of the web, and my Malwarebytes and SAS takes care of the malware. We don't need more. :)
     
  5. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    i had installed it in the past but couldnt find the custom install option..will try again today and post back..thanx for the replies

    edit - installed just the firewall - dont know how i had missed this setting the last time
     
    Last edited: Dec 24, 2011
  6. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Yes, you can do that with the suit pro version but not the free one. There you can uncheck "Anti-malware, anti-spam and web control" during the install.
     
Loading...
Similar Threads
  1. jhr76
    Replies:
    20
    Views:
    1,481
Thread Status:
Not open for further replies.