OutPost Firewall blocks my internet connection

Discussion in 'other firewalls' started by CRoz, Dec 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CRoz

    CRoz Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Posts:
    38
    It happens often ...Firefox will no longer load pages( Stopped). If I close Firefox it only the window goes away. I have to manually kill the process.

    Opera and other browser can't load pages as well.

    Once I re-startet my PC, all work again.

    Utorrent work properly all the time .

    I have Vista Ultimate 64bit and OutPost firewall Pro 6.5.2358.316.0607

    Any ideas?
     
  2. vijayind

    vijayind Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Posts:
    1,413
    Any thing in the Outpost Firewall Log ??
    Also what other security software do you run ??
     
  3. virtumonde

    virtumonde Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    501
    Some users reported this with 1st builds of 2009.I thought it was fixed.Try to disable filtering,for now just for the browsers,see if it works this way.
     
  4. CRoz

    CRoz Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Posts:
    38
    Thanks for reply

    Im using Nod 32 Antvirus and outpost firewall...
    And in Log i checked i didnt find any reason or maybe i didnt understand properly.

    And from where i can disable Filtering?
     
  5. chrisretusn

    chrisretusn Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Posts:
    1,322
    Location:
    Philippines
    Settings. Application Rules, Firefox.exe, Edit (or double click), Options tab, Content filtering:, Change to Disable filtering.

    This is from OSS but is should be similar.
     
  6. CRoz

    CRoz Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Posts:
    38
    Thanks ..
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.