Outlook Express

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by m07801, Nov 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m07801

    m07801 Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Posts:
    3
    Hello All,
    I just updated to 3.0.566.0. It installed fine. But now Outlook Express crashes every time I try to open it. With the previous 3.0 version I just had to click on Outlook a couple of times to bring it up. 566 seems to have made things worse.
    Anyway I resolved the crashing issue by disabling email integration again.
     
  2. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Of course it has and they dont care less, ive mailed them 12 times or more.....nothing. Its only me apparently :rolleyes:
     
  3. Big Apple

    Big Apple Frequent Poster

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    724
    Time for 'Change For The Green'.
     
  4. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec

    Really !!!! :eek: Im surprised to read you typed that lmao...
     
  5. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Hmmmmmmmmmmmmmmm my outlook express is actually opening a little quicker and easier with 566, is it all in the mind o_O only time will tell. :D
     
  6. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Scrap that !!!! Crashed again just after a reboot, sucks. :p
     
  7. BBKing212

    BBKing212 Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Posts:
    17
    I have no problems with outlook and outlook express! I am using latest version of nod v3.
     
  8. Remigius

    Remigius Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Posts:
    10
    Me neither...
     
  9. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    yeah well heaps of people are.:rolleyes:
    But i'm not now coz i turned the ******* integration off. On my main machine i use 2.7 and i'll be ******* sticking with it to. V3 Sucks big time.

    No offence meant to you 2 guys above having no probs, glad its all ok. !!
     
    Last edited: Nov 17, 2007
  10. BigBadDave

    BigBadDave Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Posts:
    1
    I upgraded to 3.0.566.0 and started having OE6 just disappear when I tried to insert a photo. I was getting really brassed off with having to re-type my message. It only seemed to happen the first time after a reboot. After that, it was fine. Also, IE7 would just trip out for no apparent reason. After reading this thread, I've uninstalled v3 and reinstalled v2.7. Now all is well in the land of NOD.

    Until this happened, I was impressed with NOD. It was much less intrusive than Trend, which I had before. The big name brands, Trend, AVG, Semantec etc seem to be forcing you to buy faster and faster machines, just to stand still performance-wise. When I discovered NOD 2.7, it was like I had bought a new machine. I think I'll stick with it until they sort out the issues with V3.

    Dave
     
  11. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Wise move Dave ;)
     
  12. Katril

    Katril Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    21
    Yeah exactly, these guys are trying to do what NO OTHER security software has done.



    Keep the program lean while providing full support.


    Would you rather them lay a system resource eater of an update to fix a problem like the rest?
     
  13. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    I'd rather they waited to release something decent than upload these buggy Versions . I've never tested anything outside a "BETA" release worse than this in 12 years.
     
    Last edited: Nov 17, 2007
  14. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    My Outlook Express is really screwed up by version 3.
    I let it run on my test machine today "bings" and all, just to see what else i could see wrong with it..
    For one, after i deleted mail, it still says i have mail now in the bottom right.
    For two, all my sent mail has had its account info removed from it.
    for three, when the NOD box decides to appear (and thats if it decides) it looks horribly out of place.
    And for four, it still takes a while for O.E to close.
    Not a great start is it lol. :doubt:



    Come on ESET get to work !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  15. Supersnake

    Supersnake Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Posts:
    121
    NOD v3 and XP
    Only have a 2 second delay to Exit Outlook Express which is no problem at all for me. Everything else in V3 is smooth and fast.
     
  16. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Congrats
     
  17. jdm124

    jdm124 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Posts:
    6
    That is my situation exactly and I feel the same way.
     
  18. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Great. but it doesnt help us who have problem after problem. I tried Version 3 on 5 different PCs all running XP Pro... Bing bing bing bing bing.
    After my license runs out i doubt whether i'll renew it with Eset again. I dont think the team who coded the excellent 2.7 worked on Version 3 at all.
     
    Last edited: Nov 18, 2007
  19. PaulB2005

    PaulB2005 Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Posts:
    525
    Weird. I used to have this problem with the initial release, now on 566 i've not seen it at all.....
     
  20. jdm124

    jdm124 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Posts:
    6
    A couple of hours after saying that all was mostly well upon trying to open O.E., I got a blue screen with BAD_POOL_CALLER at the top. This was a complete shut down requiring a hard reboot. I understood none of the techno stuff on the blue screen but fortunately the reboot went well.

    Needless to say, v3.0.x is off and v2.7 is back on working happily with everything. I'll wait for v3.1 before getting back in the game.
     
  21. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Ouch, hope its all ok. Anything in the Administrative tools/Event viewer on the crash ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.