OS Selector cannot find XP on copied partition.... please help

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by Joris, Dec 31, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joris

    Joris Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Posts:
    4
    I have a problem more members report, but didn't find a good answer so far.

    I copied a C-partition with DDS 10 to a new partition E, on a Dell laptop with pre-installed XP. OS doesn't detect XP as a second OS. (I used the wizard several times, it does see the second partition but no OS).

    What can I doo_O

    Joris
     
  2. mrtee

    mrtee Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Posts:
    61
    It has been my experience that OSS will not "see" a copied OS partition.

    The OS has to be installed as per the manual.
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Joris and Jeff,

    Thank you for choosing Acronis Partition and Disk Managing Software.

    Please accept our apologies for the delay with the response.

    Please create Acronis Report as it is described in Acronis Help Post and submit a request for technical support. Attach the collected file to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.