Opera 9

Discussion in 'other software & services' started by bigc73542, Oct 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I am useing opera 9 and it seems to be even faster than ver 8. It boots much faster and opens web pages quicker than before. If any detrimental things show up I will post them here.
     

    Attached Files:

  2. Robyn

    Robyn Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Posts:
    1,189
    This is great news :)
    I didn't even realise v9 was on its way, love the prospect of faster webpages.

    Did you have to uninstall or can it be installed over the top of the current version?
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
  4. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    As Triple Helix stated I just installed over the top with no problems;)
     
  5. Robyn

    Robyn Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Posts:
    1,189
    Thanks to both of you but note it is still beta, think I will wait for the final version.
    Hopefully not too far away as I really have got to like Opera since installing.

    Will keep check for v9 ;)
     
  6. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Opera betas seem to work just fine, I have never had an issue with them;)
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes works great here to!! ;)
     
  8. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Man I really got to try this browser out.
     
  9. Carver

    Carver Guest

    I love Opera, I am using Opera 8.5 now, it is my default browser. I knew Opera 9 was still in beta,I'll wait till it is finished and stable then I'll update. I have been using Opera since version 7.10, never a problem.
     
  10. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Hey bigc,
    Just installed the new version and as always I install on top.
    Wow, I like the new Main bar. :D
    Now I can even add more bookmarks, because they aren't displayed
    with the icon and text, only with the icon. :cool:
    Love this browser even more. :-*
    Need to explore it some more. :D
     

    Attached Files:

  11. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Installed over top as well without probs, just for fun my screenshot from the bars.
     

    Attached Files:

  12. Arup

    Arup Guest

    Been an Opera user since version 2x, also betas, never had any drastic problems with their betas unlike other betas.
     
  13. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I keep my tool bars to a mininum to get larger screen area.
     

    Attached Files:

  14. Rmus

    Rmus Exploit Analyst

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    3,943
    Location:
    California
    I use no toolbars - only keyboard shortcuts - for larger display area.


    EDIT: Ooops... I see that the Address bar is called a toolbar o_O
    So, I have one toolbar (at the bottom).

    What initially appealed to me about Opera (back as far as version 3.2) was the wide range of keyboard shortcuts. And now, you can remap the keystrokes. What a wonderful feature!

    Just curious as to how many other opera users use mostly keystrokes vs the mouse.

    [size=+1]Opera is Great!![/size]
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 28, 2005
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.