Opera 9.6 and Google Video

Discussion in 'other software & services' started by bigbuck, Oct 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    Cannot get google video to work in Opera 9.6. Search something and the page just keeps on loading. Any other opera users experiencing the same thing?
     
  2. Arup

    Arup Guest

    Google Videos is youtube and it works fine on my PC. Have you installed latest Flash 10, if so its important you uninstall Flash 9 and then install 10.
     
  3. virtumonde

    virtumonde Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    501
  4. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    Yup latest flash, plugins enabled.
    Simply cannot even search a video in 9.6, just keeps loading. Worked fine in the previous version/s.
    Youtube is fine, I can watch and search videos. It's simply the google video search engine that's problematic.

    I reckon it's 9.6, and it's a pain having to open up FF everytime I want to search a vid!

    I see a couple of other people reporting a bug here http://my.opera.com/desktopteam/blog/opera-9-6-released?startidx=150

    If it is a bug, it doesn't seem to be reported very widely...
     
    Last edited: Oct 18, 2008
  5. Arup

    Arup Guest

    Have you tried a profile reset?
     
  6. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
  7. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,779
    There was once upon a time a similar problem I had with Opera and Gmail cookies, but it's long since gone....
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.