OpenPorts

Discussion in 'other anti-malware software' started by Antarctica, Feb 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,617
    Location:
    Canada
    Hello,
    I downloaded that free utility from DiamondCS. Extract it in its own
    directory in C:\Program Files\OpenPorts.
    Now when I try to open it, I can see the windows for a couple of seconds and it closes by itself. o_O
    Any idea? thanks.
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    Extract openports.exe to C: drive. Go to start, run, and type cmd in the box.
    A window will open. Type c:/openports.exe
     
  3. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,617
    Location:
    Canada
    Thanks ronjor. :)
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    Your are welcome Antarctica. :)
     
  5. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    you can also put it in the C:\WINDOWS\system32 directory, then you only need to type openports in the dos box. this is because windows will automatically check in certain places for dos programs when you want to run one, another place is the windows directory. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.