Online Armor Premium free at Gizmo

Discussion in 'other firewalls' started by webster, Aug 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
  2. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    Great find that,cheers.:thumb:
     
  3. faenil

    faenil Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    88
    :D
    I bought a 2 years licence at 7$ and this is a free 1 year licence ^^
    great :D
     
  4. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    Great program at a great price. Online Armor Premium :thumb: :thumb:

    Ice
     
  5. Baserk

    Baserk Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Posts:
    1,317
    Location:
    AmstelodamUM
    Thanks very much for posting!
    Excellent offer :thumb:
     
  6. Rain_Train

    Rain_Train Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Posts:
    139
    OA ++ for only $20... I like that! Superb price for a superb suite :thumb: .
     
  7. The_Duality

    The_Duality Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Posts:
    276
    Location:
    Liverpool, UK
    Fantastic offer, got my key. Installed it and loved it - and then found it doesn't play nice with the in-game overlay that Steam uses. It crashes the process once you quit a game - and as an avid gamer that is a real showstopper for me :(

    I have read a few forums where people have this same issue - I will wait until it is fixed I guess, and then I will reinstall, because it really is a fantastic piece of software!
     
  8. Follower

    Follower Guest

    Thanks!
    Very good information!:thumb:
     
  9. mata7

    mata7 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Posts:
    635
    Location:
    Mississauga, Canada
    i would buy it if does support x64
     
  10. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,121
    Location:
    USA
  11. Rain_Train

    Rain_Train Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Posts:
    139
    The Steam issue was fixed a while ago. I also use Steam, and there are no crashes here. Make sure that the Steam directory is added to Online Armor's exclusion list; that's probably what's causing your problems.

    Actually, you say that it crashes the process after Steam closes. Are you by any chance using Vista? If you are, did the problem exist before you installed OA? Because I -- along with many, many others using Vista and Steam -- get crashes after a Steam game exits. It's a Steam bug. As a matter of fact, I still get occasional errors: "hl2.exe has encountered an error and needs to close." That's considered "normal", and it's really nothing to worry about. A Google search will turn up others with similar problems.

    Now, if the problem never occurred before OA was installed, then that's different.
     
  12. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
  13. Someone

    Someone Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    1,106
    Great find, thanks. :thumb:
     
  14. bollity

    bollity Registered Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Posts:
    179
    I got my 1 year license. Thanks
     
  15. SafetyFirst

    SafetyFirst Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Posts:
    462
    I am currently testing the trial version of Online Armor Premium. Can I use the Gizmo's key on this version without uninstalling it first?
     
  16. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Yes, you can.
     
  17. SafetyFirst

    SafetyFirst Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Posts:
    462
    It doesn't work.

    I register, I go to https://www.tallemu.com/user_area_login.html, I try to log in, "Invalid user name or bad password!", I go back and try to register again, "Customer with this e-mail already registered", I proceed to the user area and try to log in to no avail, I click on "I've forgotten my password", I type in my email address and click on "Mail me my password, please!" and I get "User with such e-mail not registered on our web site" in red letters... :(
     
  18. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    The user area registration is just for using the user area. It has no relation to your OA registration number or password. Pick an easy password to register for accessing the user area. You will rarely need it.
     
  19. The_Duality

    The_Duality Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Posts:
    276
    Location:
    Liverpool, UK
    Never happened until I installed OA - its GameOverlayUI.exe that crashes, memory cannot be read etc etc. A quick Google for it shows that there are a few people having this issue, and that it is OA related. I can't believe I never thought of adding the Steam folder to the exclusions... Anyway, if the problem persists I'll make a new thread about it - otherwise this one will just go off topic.

    Fantastic offer, fantastic software (once I have it working as I want it).
     
  20. ASM

    ASM Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Posts:
    164
    Thanks TS... I bought one in April, but this offer is great for my wife laptop. I bought a 2 years license @ USD10.00. It's a great deal.:thumb: :thumb: :thumb:
     
  21. thathagat

    thathagat Guest

    hi....just note this.....free OA gizmo key not used in 30d will be deleted according to mike ...
     
  22. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    well thats good to know. since im on vacation ill get my key now and just use it wen i get back (in 10 days) so 30 days time sounds good enuff for me. :D

    btw does OA 1 year license start counting down when u get the key or once u enter it into OA? and another question why does OAs registration need u to enter ur address?
     
  23. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California
    Thank you Webster. Great find. I just applied for, and got my free license today. I am a OA++ registered owner, but there is always the possibility I would go back to a separate firewall, antimalware setup. I have a license key for a-squared antimlware, and OA free ran great with it. So this gives me some options. :)
     
  24. subset

    subset Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Posts:
    825
    Location:
    Austria
    Once you enter it into OA, therefore if you install it for the first time and use this key to activate OA.

    Don't know why the address is needed, maybe they will visit you at home. :doubt:
    But you can fill in a wrong street address by accident. :ninja:

    However, when your version is registered, you can click "Open User Area" from tray menu to manage your license and your details.

    Cheers
     
  25. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    alright thx for clarification
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.