One stupid ? regarding the Browserhijack blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by imadreamer2, Nov 26, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. imadreamer2

    imadreamer2 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    20
    Location:
    Davenport, IA
    If the browserhijack blaster icon is not in the trid tray, is it working or does it have to be in the tray to be working? I have set the setting to start up in system tray but when I reboot it isn't there, so I have to go into explorer to activate it. Is this correct?
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    It has to be in the system tray to be working.

    To have it start automatically on startup, simply drag the shortcut to your "Startup" folder in your Start Menu.

    Regards,

    -Javacool
     
  3. Prince_Serendip

    Prince_Serendip Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Posts:
    819
    Location:
    Canada
    :) Hello!

    For those who have older OS's, Run msconfig and check the appropriate box in the Start-up tab. It will then run at Start-up.
    :cool:
     
  4. imadreamer2

    imadreamer2 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    20
    Location:
    Davenport, IA
    Thanks javacool. That worked. ;) I just might try the mru blaster next. Getting real brave at trying new stuff. :cool: or maybe I better wait a while. I've been using the computer for almost four years but in the last couple of months started using all the little tools and utilities. Was always afraid to before. But I figure I got the format and reinstall down finally so if I do mess this little piece of modern technology up I can restart.

    Prince_Serendip I checked msconfig and there is no box to check. I guess win98 first edition is not old enough. lol.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.