OFFICIAL RELEASE - Prevx 3.0.5.3/4 with SafeOnline

Discussion in 'Prevx Releases' started by PrevxHelp, Oct 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,385
    Location:
    USA
    I'm running v3.0.1.65. It'll probably upgrade to the new build pretty soon?
    The Check for Updates feature totally doesn't function in this capacity, as I'm sure you know.
    What I see when "checking" is, "You are currently using the newest Prevx 3.0 software."
     
  2. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    Never did see an answer to this one. Is there an 5.4?
     
  3. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Yes there is. You should get it via autoupdate soon or you can download it from the Prevx Site.
     
  4. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Sorry if asked and answered before, but seems my paid installation of Prevx3 only includes a trial of SafeOnline - I thought that with the version I have on 4 machines, it includes SafeOnline as a feature?
     
  5. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    This is intentional - we will be releasing v3.0.5.4 or a higher version to the masses soon, but we're playing it safe as this is the largest change in Prevx history :)
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    If you could please send me a PM with your license key, I'll double check that everything is set up properly.

    Thanks!
     
  7. hawki

    hawki Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Posts:
    4,614
    Location:
    DC Metro Area
    What is the status of the new Prevx's compatibility with Norton internet Security 2010? I recall you mentioning some issues in the beta.
     
  8. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It is fundamentally compatible, however, we've had a couple reports of users being unable to use the Norton identity management tools with Prevx installed. We're still investigating this further but were not able to immediately reproduce it with v3.0.5.4.
     
  9. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Thanks so much - just sent you a pm.

    BTW, if you need testers who use Sandboxie regularly to help test the tab feature if you are currently looking at it, please let me know...

    Thanks,
    Mark.

     
  10. rockdj99uk

    rockdj99uk Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Posts:
    24
    how come when I try to get safeonline as part of my licence it asks me to pay £24.95? I have 188 days left on my current licence and it appears other people here are getting the upgrade for £4.71. I've been in contact with support and they can only send me to a page where once I enter my licence key it asks for £24.95. That was after they told me to carry out a system scan and it should then give me safeonline without any payment.
     
  11. rockdj99uk

    rockdj99uk Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Posts:
    24
    It appears there was an issue with my licence key that has now been resolved.

    Thanks
     
  12. hemingway60

    hemingway60 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Posts:
    40
    Hi everyone,
    Just liked to know if SafeOnline is supposed to be a trial??I have a prevx licence with removal and protection but SafeOnline is only trialo_O?Is it supposed to be like this?I really don't want to buy another licence.
    Thanks for any help.
     
    Last edited: Oct 30, 2009
  13. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    SafeOnline is an additional product alongside Prevx 3.0 and is shipped as a trial/cut-down version by default. You don't have to buy another license as you still receive a good amount of the benefits of SafeOnline in the trial version or you can for a small fee (or if you don't want any trial-type software installed, you can completely disable SafeOnline by clicking Configure and then turning it off).
     
  14. hemingway60

    hemingway60 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Posts:
    40
    Some users were sending you their licences.What for??There was a user in the release candidate whose interface was prevx 3.0 with safe online on.My interface is blue with safeonline as the name.Why?

    P.S:Can't I upgrade my licence for free?Please,isn't there a way?Thanks for any help.
     
  15. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Those users are beta testers who, for their testing, received a license key. The SafeOnline product has a different interface from Prevx 3.0 but is the same underlying product - both have the antimalware components and scanning features and the SafeOnline trial version.

    Let me know if you have any other questions :)
     
  16. hemingway60

    hemingway60 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Posts:
    40
    You told this to mhallerman and looks like he asked my same question.I have a licence already but when I installed the new version,I get safeonline as a trial.
     
  17. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    mhallerman was one of our beta testers but his license was not automatically updated properly.
     
  18. hemingway60

    hemingway60 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Posts:
    40
    So there is absolutly noway of getting safeonline for free.What a bummer.Really wanted it:'(
     
  19. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Hemingway,

    For what it's worth, if it wasn't free, I'd gladly be paying for it. Not only have I found the 3.0 product to be well worth it's price, but the level of support provided by the entire Prevx team, from the support staff to the designers to the developers has been stellar and over and above any other company I have dealt with, technical company or otherwise, for that matter.

    I assume my experience with the SafeOnline component will be ultimately just as good as it has been with the rest of the product - that said, when my licenses expire in the next 70 some-odd days or so, they will be getting my money for another year for a household of pcs - it's one purchase I feel good about and a rare one where I feel the people behind the product are truly worth the cost of it.

    I know I sound like a shill for the company, but trust me, I have no affiliation with it, only that I believe in their products and abilities and respect their level of dedication to even a single customer.

    Best,
    Mark.

     
  20. apm

    apm Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2006
    Posts:
    162
    Sometimes safeonline configuration cannot open after bootup, click on the configuration has no response, need to relogin Windows to fix it, look like is a bug. Using Windows 7 & MSE.
     
  21. Pablo87

    Pablo87 Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Posts:
    324
    Hii all
    im a newbie here :p
    im using prevx 3.0 on my pc
    but my question when can i use safeonline on my 64Bits laptop??

    Grtz
     
  22. apm

    apm Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2006
    Posts:
    162
    after install prevx safeonline on win7, cannot use keyboard shortcut key to switch input language.
     
  23. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,761
    Why have the following appeared under the 'Domain' field, see screenshot:



    *.paypal.com/*
    *.prevx.com/*
    *.cleverbridge.com/*
    *.amazon./*
    *.gov.uk/*
    *.gov/*
    *.mil/*

    P.S. Joe, just in case you missed it. see my post here > https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=257037

    P.P.S. Also, since reinstalling Prevx, I haved saved the scans that have run automatically, which I would be able to send by email to you, if you think they might be of help. ;)
     

    Attached Files:

  24. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,761
    Well,I found the answer to my question. :)

    I clicked on 'Help' at the top right corner SafeOnline config page, and found the following on the online help page:

    - "Protection will automatically be populated for Prevx-configured domains, including Prevx, CleverBridge, and government/military websites."

    Also, I was wondering if I qualify for an update as mentioned in posts at the beginning of this thread, for beta testers.

    I have been using/testing and posting my findings,FPs, etc. since it was initally launched as Prevx Edge, last November.

    My current license will expire in about 16 days time. If you you think my contribution is/was lacking, that is OK, and I will just continue with just Prevx free. I have never had any detections, other than FPs. ;)
     
  25. hemingway60

    hemingway60 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Posts:
    40
    OMG!!Your right.I have windows 7 also andafter installing this new version,I'm not able to switch between the input langauges.Whats going on??
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.