OFFICIAL RELEASE - Prevx 3.0.5.3/4 with SafeOnline

Discussion in 'Prevx Releases' started by PrevxHelp, Oct 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I've tried it on Windows 7 with Opera 10.10 beta build 1833 without problems. Could you let me know what OS you're on/any other browser security which you have installed so I can try to reproduce it closer?

    Thanks :)
     
  2. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    Thanks guys (PrevX)
    The uninstall/re-install seems to have worked:D
     
  3. hawki

    hawki Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Posts:
    5,631
    Location:
    DC Metro Area
    What is the status of the new Prevx's compatibility with Norton internet Security 2010?
     
  4. rolarocka

    rolarocka Guest

    Yeah now Opera (1840) works ok with SafeOnline. Magic? :D
     
  5. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,688
    Xp home Opera v10.00 build 1750
     
  6. rolarocka

    rolarocka Guest

  7. rollers

    rollers Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Posts:
    501
    Location:
    UK
    Is this now fully functional with 64 bit windows, namely windows 7. I am still confused after reading the web site what I have to do. I currently have the prevx edge with realtime protection. Do we have to pay extra to get the extra functionality to work fully?
    Why not just add it for this year and increase the cost for renewal, it would have been much simpler.
    I have only just renewed my subscription or a year and am now questioning my decision to do so. I do not like the models that charge for extra functionality in a product. I find this whole process confusing, as probably do many others.
     
    Last edited: Oct 28, 2009
  8. Xanthos

    Xanthos Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Posts:
    12
    Is this going to be pushed out to everyone? I still have 3.0.5.3.
     
  9. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    Will there be a 'read me' or an update to the help file?

    I have a nice little blue button on FF as I visit Wilders & a green one when I visit PrevX.com
     
  10. kasperking

    kasperking Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Posts:
    406
    hi.....just click that nice little blue button;) and click add protection....voila it'll turn green.........:D
     
  11. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    So I know how to change the colour but that is not exactly how one should work.
    Ignorance is bliss:)
     
  12. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    If you click the "Help" link in SafeOnline, it will take you to our new help page: http://info.prevx.com/safehelp.asp

    Let me know if there is anything in there in need of further clarification :)
     
  13. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    SafeOnline does not currently support x64 but the rest of Prevx 3.0 does. There is an additional fee for the new SafeOnline components but they are optional, which is why we have not included them by default in the renewal process. SafeOnline is a completely separate product which is the reason for the additional fee.
     
  14. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    Is Safe Online compatible with W7 and Security Essentials?
     
  15. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Yes it is :)
     
  16. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    Hi, why I cant set SafeOnline in Trial Mode to higher option than Low?
     
  17. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Can you please PM me your license key so I can take a look at why? :) Thanks!
     
  18. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    Hi Joe, just sent.
     
  19. rolarocka

    rolarocka Guest

    Sorry i dont want to be the Opera idiot but clicking on external links from for example Miranda messages dont open in Opera and only show a new tab with "opera:blank". The same with VirusTotal Uploader, it uploads, opens a tab with "opera:blank". Default SafeOnline settings.

    edit: Disabling SafeOnline helps.
     
    Last edited by a moderator: Oct 28, 2009
  20. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Thanks for the information - you aren't the Opera idiot :D We've had some similar reports of other applications causing this behavior but I'll see if we can implement a more generic solution rather than fixing one at a time.

    Thanks again! :)
     
  21. rollers

    rollers Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Posts:
    501
    Location:
    UK
    For those that don't want to pay the extra for safeonline ( I still think its wrong to charge extra for it ) try using trusteer rapport. I get if free from my bank (natwest). It ensures a secure connection, stops keyloggers and screen capturers the same, you can add as many https sites as you wish, its free and it DOES work with 64 bit windows.
    My 2 cents
     
  22. fasteddy2020

    fasteddy2020 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2009
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    I updated to 3.0.5.3 last night and was really excited until I rebooted and got a BSOD. I restarted in safe mode and uninstalled Prevx and the problems stopped. I reinstalled and the issue returned. The desktop would load and got BSOD and restart. I have narrowed the problem down to a conflict with Zemana Antilogger and Prevx. If one program is installed, either one, there is no issue. With both there is a BSOD loop of crash, restart, crash, restart. I am using Win 7 32bit. Any ideas Joe?
     
  23. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Hello,
    We are aware of an incompatibility with Zemana Antilogger - it duplicates a handful of features from Prevx and apparently does not work well with us on Windows 7 from one other user's experience as well. We'll be working through this to restore compatibility in the next version - thank you for the information :)
     
  24. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,024
    Location:
    Christchurch, UK
    Re: OFFICIAL RELEASE - Prevx 3.0.5.3 with SafeOnline

    The £3 I quoted was without the dreaded VAT so my total upgrade price was the same as yours ;)
     
  25. fasteddy2020

    fasteddy2020 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2009
    Posts:
    106
    Location:
    USA

    Thank you. I just wanted to confirm I wasn't crazy. :D

    Edit: I apologize for not reading more closely in other threads where you answered the question and a probable incompatibility. Thanks for answering anyway. I promise to do better research next time.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.