NoVirusThanks OSArmor: An Additional Layer of Defense

Discussion in 'other anti-malware software' started by novirusthanks, Dec 17, 2017.

  1. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,557
    Location:
    Italy
    Sorry.:(
    I deleted all my posts in OT.
     
  2. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    1,006
    I don't think there was need to delete it but simply move the discussion to a more appropriate thread.
     
  3. Willpower

    Willpower Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Posts:
    30
    Location:
    Sunny Okanagan, BC Canada
    No input since this post.
    Update please, Is OSA working the way intended with 1809??
     
  4. guest

    guest Guest

    Not yet, just wait
     
  5. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    8,366
    Location:
    U.S.A. (South)
    Wild guess perhaps but might be Monday as it starts off a new work week.
     
  6. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,557
    Location:
    Italy
    No.
     
  7. Willpower

    Willpower Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Posts:
    30
    Location:
    Sunny Okanagan, BC Canada
    Thanks.
     
  8. novirusthanks

    novirusthanks Developer

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Posts:
    1,028
    Location:
    Italy
    Quick update (beta build):

    Here is a new v1.4.1 (pre-release) test1:
    https://downloads.novirusthanks.org/files/osarmor_setup_1.4.1_test1.exe

    *** Please do not share the download link, we will delete it when we'll release the official v1.4 ***

    So far this is what's new compared to the previous pre-release:

    + Fixed compatibility issue on Windows 10 1809
    + Fixed some false positives

    To install it, first uninstall the previous build, then reboot (not really needed but may help), and install the new build.

    Please confirm me it works fine on your Windows 10 1809 OS.

    * The GUI still says 1.4, I will update the text to 1.4.1 on next beta build *
     
  9. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,560
    If we are on win 7 do we need to test this build?
     
  10. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,164
    Location:
    Among the gum trees
    Uninstalled previous version before installing the new beta on Win10 1809. No problems to report, all settings and exclusions remained intact.
     
    Last edited: Oct 17, 2018
  11. jimb949

    jimb949 Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Posts:
    129
    Location:
    LA
    Are you still working on version 1.5 or is that on hold?
     
  12. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    8,366
    Location:
    U.S.A. (South)
    Like to see Andreas answer on that.

    It doesn't look to be of any real consequence for 8 and 7 on the surface. Mainly addressing Windows 10 1809 buggy junk code change.

    I'm passing on this one.
     
  13. novirusthanks

    novirusthanks Developer

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Posts:
    1,028
    Location:
    Italy
    @Peter2150

    If you use Windows 7 or 8 it is not needed to upgrade.

    You may benefit however from the fixed false positives.

    @jimb949

    This is a quick update to fix the 1809 issue on Windows 10 mainly.

    Once more users confirm me it works fine on 1809 I will release it as 1.4.1 officially.

    We're already working on v1.5 (no ETA for builds yet, but we're on our way).

    @Krusty

    Thanks for confirming.
     
    Last edited: Oct 18, 2018
  14. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,367
    1.4.1 seems to be working right on win 10 1809.
     
  15. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,557
    Location:
    Italy
    In my daughter's PC it was necessary to enter the safe mode and uninstall the new build.
    Failure to load the OS after the login screen and then black screen.
    Unistalled.
     
  16. Willpower

    Willpower Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Posts:
    30
    Location:
    Sunny Okanagan, BC Canada
    Installed 1.4.1
    Thanks.

    Edit: Installed on 1809
     
    Last edited: Oct 18, 2018
  17. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,367
    What version of Windows did it fail on?
     
  18. guest

    guest Guest

    OSA 1.4.1 working fine on 1809 on both admin and SUA.
     
    Last edited by a moderator: Oct 19, 2018
  19. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,557
    Location:
    Italy
    W.10 Home 1809.
    OSA installed on Standard Account.
    The details are available to the developer.

     
  20. aldist

    aldist Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2017
    Posts:
    462
    Location:
    Germany
    Win10 v1809 x64 - OSA works without any problems.
     
  21. jks52

    jks52 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    11
    Just curious, i just got a laptop with windows 10 and it hasn't updated to 1809 yet (thankfully). Will this new OSA work with 1805 version or should i stick with OSA 1.4 final ( I haven't installed OSA yet)
     
  22. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,367
    If I was you, I think I would stick with OSA 1.4 final, for the meantime. 1809 is not even available for optional updates at the present time.
    When you eventually see that 1809 is being rolled out, uninstall OSA before the Windows update to 1809, and then download the most appropriate OSA version available at that time.
     
  23. novirusthanks

    novirusthanks Developer

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Posts:
    1,028
    Location:
    Italy
  24. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,741
    Location:
    UK
    Google Chrome users might find that file blocked. One would have to click on 'Keep dangerous file' in Downloads to retrieve it.
     
  25. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,560
    Installed over the top (Win7x64) Smooth update.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.