Not deleting e-mails from the server

Discussion in 'ESET Smart Security' started by jterplak, Jun 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jterplak

    jterplak Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Posts:
    4
    Hi,

    I recently started to use ESS in my work, but I'm having some problems in Outlook Express. I have the option 'Leave a copy of messagens on server' and 'Remove from server when deleted from 'Deleted Items'' checked, but with ESS on it does not work. I made a test and disabled ESS Antispam module without success, then disable only the Antivirus features, no success at all, then I disabled both, Antispam and Antivirus and it backed to work, OE removes the messages from server when I deleted them. Does anyone know how can I fix it?

    Thank you very much,

    Juliano Terplak
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Are you using the lastest version 3.0.657 ?
     
  3. jterplak

    jterplak Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Posts:
    4
    I'm using version 3.0.650.0...
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Does installing the latest version make a difference?
     
  5. jterplak

    jterplak Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Posts:
    4
    Do I have to download it from the site or can I update directly from ESS?


    Edit: Looking in the website it says v. 3.0.650.0 is the latest....
     
    Last edited: Jun 10, 2008
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
  7. jterplak

    jterplak Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Posts:
    4
    Thank you, version 3.0.657 solved my problem!

    Everytime that there is an update I need to download from the website? There is no automatic update?
     
Thread Status:
Not open for further replies.