Not backing up at scheduled time

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Sam B, Jul 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sam B

    Sam B Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Posts:
    9
    I have my task scheduled to start at 5:00am every morning. It has not done so the last two mornings after doing so successfully for ten days. I checked and it still says it is scheduled for 5:00am every day.

    What gives? Thanks.

    Sam
     
  2. oldtimercurt

    oldtimercurt Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Posts:
    37
    This may be obvious but do you have room at the backup location? What does the log say?
    OTC
     
  3. Sam B

    Sam B Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Posts:
    9
    I have 115 gb of room left amd am doing incremental backups. 'Operation Succeeded' when I just did it manually. I just noticed it missed a few other days. Any ideas?
     
    Last edited: Jul 15, 2008
  4. Sam B

    Sam B Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Posts:
    9
    Apparently not a very helpful forum.
     
  5. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    In general, this is a very helpful forum. However, you can't always expect instant responses from users and remarks like this are not conducive to making someone want to help.

    ---

    What version and build of TI are you using? If you're using TI 11, make sure you're updated to the latest build (8,101).
     
    Last edited: Jul 16, 2008
  6. MrMorse

    MrMorse Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    737
    Location:
    Germany
    Create a new task which does the same. Adjust the time 30 minutes in the future and observe it.
    Does it work?
     
  7. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    Does your PC go into standby? The scheduler won't wake the PC to run a task.

    Btw, there is usually an Acronis rep on the forums but all the rest of us are all here on our own time, just trying to help or discuss ATI issues. Don't expect instant free help from volunteers, we've all got lives to live besides working on this forum. Courtesy and good manners are appropriate at all times, especially if you want help from folks.
     
  8. dougaross

    dougaross Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Posts:
    59
    If you have not entered credentials on the screen after the scheduler. You might try that. There is a note at the bottom of the screen that says if credentials are not entered the scheduler might not run. This fixed my problem.
     
  9. Sam B

    Sam B Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Posts:
    9
    I don't believe I was rude at all, I simply made an observation. In the time it takes to make a comment about my (perceived) behavior, you could easily offer a helpful response.

    I will contact customer support. What a touchy forum.
     
  10. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    My observation would be that there are several "helpful" responses from users (including myself) that ask questions and offer suggestions. However, except for in post #3, you haven't answered any of the questions or made any comments on the suggestions.
     
  11. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,647
    Location:
    NSW, Australia
    I don't think so. You need more insight into your character.
     
Thread Status:
Not open for further replies.