Norton UAC

Discussion in 'other anti-malware software' started by Kid Shamrock, Jul 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kid Shamrock

    Kid Shamrock Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Posts:
    229
    Does Norton UAC work under Windows 7? Or is it Vista only?
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,962
    I remember seeing a post, maybe on the Norton forum, that Norton UAC was not being developed further specifically for Windows 7. If it happens to work I would like to know as well.
     
  4. wat0114

    wat0114 Guest

    It did not work on Win7 when I tried it a few weeks ago.
     
  5. Kid Shamrock

    Kid Shamrock Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Posts:
    229
    Thanks Wat
     
  6. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    Shame that Symantec aren't developing this for Windows 7,it's a rather good application.Having said that SP1 might bring some UAC tweaks to 7.
     
  7. MrBrian

    MrBrian Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Posts:
    6,032
    Location:
    USA
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.