Norton anti virus 2006 isn't doing scheduled scans

Discussion in 'other anti-virus software' started by cheater87, Feb 9, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    I put it to 9 am today and I wen to check and the last scan was from a week ago. I went to check if I did it correctly and I did. But for some reason it isn't scanning for the scheduled ones so I have to do them manually.
     
  2. ASpace

    ASpace Guest

    Change the AV :D :D

    ...


    or contact Symantec Tech Support :D ... but the first suggestion will be the better one :D
     
  3. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    ....:D
     
    Last edited by a moderator: Feb 9, 2007
  4. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    My parents want to have Norton on it. They don't trust the free virus scanners.
     
  5. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    isnt the 2006 version mean you can get a fre upgrade to the 2007 version?
    if so the 2007 version is better and if its a free upgrade get it and install it for them and set it up.
    lodore
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    Norton ? ? ? Most of the AV products are not free , what about another definitely better product ? Anyway , my suggestion for Sym Tech Support is still valid :thumb:
     
  7. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    there are other paid products to try.
    *cough kaspersky cough*
    *cough nod32 cough*
    lodore
     
  8. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    I think it might be the 2007 version I'll check later on.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.