Norton 2010 Engine Update - Performance Improvement?

Discussion in 'other anti-virus software' started by iwod, Jan 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iwod

    iwod Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Posts:
    708
    Just read the change log, they mention 17.5 Improved overall performance., did anyone has any experience on this?
     
  2. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    to be honest the newest version imo is slower on the system than before. i see more lag than before and this is with more than one system though its very slight. its not at all bad but i do feel it more now..
     
  3. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,121
    Location:
    USA
    .
    17.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:

    Changelog as posted on the NIS Forum:

    - Fixed issue with Scheduled Scans after performing a Seamless Upgrade from the 2008 version.
    - Corrected various instances where ccSvcHst.exe would crash.
    - Improved overall performance.
    - Corrected an issue where localized characters would be displayed in Security History.
    - Improvements to the User Interface when using Netbook Edition.
    - Fixed an issue where Outlook Express would switch to Offline Mode when using Norton AntiSpam.
    - Corrected an issue where Norton AntiSpam may cause Email headers to parse incorrectly.
    - Fixed an issue where a 3040,40113 error may occur after installing the Norton Add-On Pack.
    - Fixed various issues submitted through WinQual
     
  4. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Installed NIS yesterday and got this product update not any visible slowdowns so far actually I didn't even see any improvements either actually I was away from NIS for quite sometime so I don't know its bugs or errors.
     
  5. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
    works wonderfully here as well..............
     
  6. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I have not found any performance improvement in my system.
     
  7. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Actually norton safe search now is compatible with FF v3.6 the previous 17.1.X wasn't:)
     
  8. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,121
    Location:
    USA
    .
    Yes, they have the toolbar working again in FF 3.6. The Norton IPS plugin is still being worked on. By the way, what's the Norton IPS plugin? :)
     
  9. zerotox

    zerotox Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    417
    Actually I think the IPS is the more important plug-in - Intrusion Prevention System plug-in.
     
  10. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Yeah it is the intrusion prevention plug-in
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.