Norton 2010 Engine Update - Performance Improvement?

Discussion in 'other anti-virus software' started by iwod, Jan 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iwod

    iwod Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Posts:
    708
    Just read the change log, they mention 17.5 Improved overall performance., did anyone has any experience on this?
     
  2. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    to be honest the newest version imo is slower on the system than before. i see more lag than before and this is with more than one system though its very slight. its not at all bad but i do feel it more now..
     
  3. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,708
    Location:
    USA
    .
    17.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:

    Changelog as posted on the NIS Forum:

    - Fixed issue with Scheduled Scans after performing a Seamless Upgrade from the 2008 version.
    - Corrected various instances where ccSvcHst.exe would crash.
    - Improved overall performance.
    - Corrected an issue where localized characters would be displayed in Security History.
    - Improvements to the User Interface when using Netbook Edition.
    - Fixed an issue where Outlook Express would switch to Offline Mode when using Norton AntiSpam.
    - Corrected an issue where Norton AntiSpam may cause Email headers to parse incorrectly.
    - Fixed an issue where a 3040,40113 error may occur after installing the Norton Add-On Pack.
    - Fixed various issues submitted through WinQual
     
  4. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Installed NIS yesterday and got this product update not any visible slowdowns so far actually I didn't even see any improvements either actually I was away from NIS for quite sometime so I don't know its bugs or errors.
     
  5. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
    works wonderfully here as well..............
     
  6. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I have not found any performance improvement in my system.
     
  7. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Actually norton safe search now is compatible with FF v3.6 the previous 17.1.X wasn't:)
     
  8. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,708
    Location:
    USA
    .
    Yes, they have the toolbar working again in FF 3.6. The Norton IPS plugin is still being worked on. By the way, what's the Norton IPS plugin? :)
     
  9. zerotox

    zerotox Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    417
    Actually I think the IPS is the more important plug-in - Intrusion Prevention System plug-in.
     
  10. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Yeah it is the intrusion prevention plug-in
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.