NOD32 won't let me open a site

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Windesheim, Apr 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Windesheim

    Windesheim Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Posts:
    3
    Location:
    Netherlands
    NOD32 won't let me view my school roster. They're on this site: -rooster.windesheim.nl/Roosterdata/smegroep.html-

    You can (try to) click any group code, the page won't open.

    Using ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0 on Windows 7 Ultimate x64.

    I tried to add the whole domain and the specific domain to the exclusion list but it didn't work, heck even switching off the complete data and web security didn't help. When I boot Windows into safe mode (with NOD32 not loading) I can finally open and view my roster.

    Please halp.
     
    Last edited by a moderator: Apr 10, 2012
  2. dwomack

    dwomack Eset Staff Account

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Posts:
    588
    It may help to submit the domain to our virus labs. They should be able to investigate the site status and determine whether it can be unblocked or what is causing the site to trigger our scanner.
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    The domain in question is not blocked by ESET whatsoever. Please paste a screen shot of the block alert here.
     
  4. Windesheim

    Windesheim Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Posts:
    3
    Location:
    Netherlands
    No, it doesn't give a block warning or something. It just won't let me open it at all. When I click on it, it's supposed to open a new page through some javascript code. But with NOD32 enabled, nothing happens. Probably because the website server in question uses some .dll to serve its page.
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Does it mean that disabling web protection or http scanning in the advanced setup make a difference?
     
  6. Windesheim

    Windesheim Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Posts:
    3
    Location:
    Netherlands
    Unfortunately not. As long as NOD32's ekrn.exe is running, I can't open the page.
     
  7. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    did you try different browsers? are you blocking or allowing javascript? if you allow block it and try again.
     
  8. stackz

    stackz Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    619
    Location:
    Sydney Australia
    I just checked the site in an xp virtual machine, no security protection of any sort. Neither IE or Chrome open anything when clicking on the roster items, I just get a page script error.
    I guess that rules Nod out as being the problem.
     
Thread Status:
Not open for further replies.