Nod32 v4.2.64.12 AV business and Radmin

Discussion in 'ESET Server & Remote Administrator' started by Nuindi, Feb 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nuindi

    Nuindi Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    South Africa
    i have recently installed eset nod32 antivirus v4.2.64.12 business on 2 pc's running win7 and xp and cannot seem to get radmin 3.4 allowed pass the nod32 firewall.

    i want to install the antivirus software on all my pc's but i need to be able to use radmin.

    can anybody pls assist me with this.
     
  2. dmaasland

    dmaasland Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Posts:
    468
    ESET NOD32 Antivirus does not contain a firewall, also, i would first suggest upgrading to the latest available business edition, version 4.2.76
     
  3. Nuindi

    Nuindi Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    South Africa
    thanx for the reply

    i did not know about the firewall, so thanx again.
    lets say i've upgraded to .76 already ... how will i get radmin allowed?
     
  4. dmaasland

    dmaasland Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Posts:
    468
    I'm guessing web access protection is getting in the way here. First off, try disabling it completely and see if radmin works.
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Are the Radmin files detected as an unsafe application? If not, does disabling protocol filtering make a difference?
     
  6. Nuindi

    Nuindi Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    South Africa
    Yes, it is detected as an unsafe application, but there should be an option to add program/port to an exception list.
     
  7. Nuindi

    Nuindi Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    South Africa
    Okay. i'm gonna upgrade to eset nod32 smart security v5 today.

    will the firewall make it easier to allow exceptions?
     
  8. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    You can exclude the file from scanning in the advanced setup (F5) or via advanced options in the yellow notification window displayed upon detection.
     
Thread Status:
Not open for further replies.