Nod32 v.4 cause system hangs on boot

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by forceandform, Jun 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i have installed Nod32 and now when I boot,the system just sits there and won't finish the load into Windows. I never had this problem in the past. I had to reboot and uninstall Nod32 in safe mode to be able to use my system again.

    i have cleaned all registry entries,all folders,after uninstalling NOD v.4.i'm not a newbie,but problem persist.


    please,help me.thanx
     
  2. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    I read everything and done everything on this issue, but nothing has worked.
    other solutions?
    any other antivirus does not create any problems.
    i have MS XP SP3
     
  3. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i'm going crazy for this problem.
    it seems without solution.
    any help will be apprecciated.
     
  4. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    where are the big brains?:)
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,797
    Location:
    Texas
    They must be fishing. :)

    What other security software are you using or have used in the past?
     
  6. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    you've got a big sense of humour:D
    Avira and Kaspersky.
     
  7. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    in the past,when i removing Avira and installing Nod32,everything works.
    now,installation results succesfully,working 100%,but when i reboot my pc,the troubles begins.
    sorry for my poor english,i'm italian:)
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,797
    Location:
    Texas
    I would make sure those programs have been completely uninstalled so as to prevent possible driver conflicts at startup. >> http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN146

    Check your startup folder for programs that may slow or conflict with NOD.

    I would also check my disk for errors if I hadn't done so in a while.
     
  9. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    none programs are in the startup folders,my pc it's like a temple:)
    i'm a maniac of security.
    has always functioned, problems commenced shortly .the other antivirus were removed correctly.
     
  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,797
    Location:
    Texas
  11. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i've tried this link...but hangs again...i've tried the NOD32 removal,but hangs again:)
    i'm desperate:D
    any other suggestions?
     
  12. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,797
    Location:
    Texas
    Looks like a job for ESET. Is this a trial version you are using?
     
  13. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    yes.
    in the past,after disinstallation of various antivirus,none problems with reboot.less than a month ago,the problems begins.
     
  14. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,375
    Does disabling automatic start of real-time protection make a difference on the next boot?

    If so, create a complete memory dump per the instructions here and convey it to customer care.
     
  15. pinjoa

    pinjoa Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Posts:
    74
    Location:
    Braga, Portugal
    I had the same problem with Win XP PRO SP3, the solution was install v3 product.

    ESS/EAV v4 don't work well on some "older" computers... :cool:
     
  16. Rotcod

    Rotcod Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Posts:
    2
    I have the same problem. Has someone any Solution?
     
  17. Rotcod

    Rotcod Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Posts:
    2
    I have restored my system into factory settings. The problem still exists. Please! has Anyone idea? . Now am gonna delete all my HDDs partitions and install other system. Don't let me do this. :((
     
Thread Status:
Not open for further replies.