Nod32 v.4 cause system hangs on boot

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by forceandform, Jun 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i have installed Nod32 and now when I boot,the system just sits there and won't finish the load into Windows. I never had this problem in the past. I had to reboot and uninstall Nod32 in safe mode to be able to use my system again.

    i have cleaned all registry entries,all folders,after uninstalling NOD v.4.i'm not a newbie,but problem persist.


    please,help me.thanx
     
  2. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    I read everything and done everything on this issue, but nothing has worked.
    other solutions?
    any other antivirus does not create any problems.
    i have MS XP SP3
     
  3. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i'm going crazy for this problem.
    it seems without solution.
    any help will be apprecciated.
     
  4. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    where are the big brains?:)
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,872
    Location:
    Texas
    They must be fishing. :)

    What other security software are you using or have used in the past?
     
  6. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    you've got a big sense of humour:D
    Avira and Kaspersky.
     
  7. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    in the past,when i removing Avira and installing Nod32,everything works.
    now,installation results succesfully,working 100%,but when i reboot my pc,the troubles begins.
    sorry for my poor english,i'm italian:)
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,872
    Location:
    Texas
    I would make sure those programs have been completely uninstalled so as to prevent possible driver conflicts at startup. >> http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN146

    Check your startup folder for programs that may slow or conflict with NOD.

    I would also check my disk for errors if I hadn't done so in a while.
     
  9. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    none programs are in the startup folders,my pc it's like a temple:)
    i'm a maniac of security.
    has always functioned, problems commenced shortly .the other antivirus were removed correctly.
     
  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,872
    Location:
    Texas
  11. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    i've tried this link...but hangs again...i've tried the NOD32 removal,but hangs again:)
    i'm desperate:D
    any other suggestions?
     
  12. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,872
    Location:
    Texas
    Looks like a job for ESET. Is this a trial version you are using?
     
  13. forceandform

    forceandform Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Posts:
    9
    yes.
    in the past,after disinstallation of various antivirus,none problems with reboot.less than a month ago,the problems begins.
     
  14. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    Does disabling automatic start of real-time protection make a difference on the next boot?

    If so, create a complete memory dump per the instructions here and convey it to customer care.
     
  15. pinjoa

    pinjoa Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Posts:
    74
    Location:
    Braga, Portugal
    I had the same problem with Win XP PRO SP3, the solution was install v3 product.

    ESS/EAV v4 don't work well on some "older" computers... :cool:
     
  16. Rotcod

    Rotcod Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Posts:
    2
    I have the same problem. Has someone any Solution?
     
  17. Rotcod

    Rotcod Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Posts:
    2
    I have restored my system into factory settings. The problem still exists. Please! has Anyone idea? . Now am gonna delete all my HDDs partitions and install other system. Don't let me do this. :((
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.