Nod32 licensing

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Northern Light, Sep 1, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Northern Light

    Northern Light Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    5
    i own and use both a laptop and desktop pc (they are both registered in my name too).

    Q. would i be required to purchase two copies of Nod32, even though i'm the ONLY use of both systems?

    if so, then i may end up looking elsewhere for an AV solution.
     
  2. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Welcome NL,

    The answer to your question is in the on line FAQ - have a look at this part. It's a common practice, btw.

    regards.

    paul
     
  3. Northern Light

    Northern Light Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    5


    Thanks for your fast response, Paul. i totally forgot about the FAQ, i'll have to check it out. looks like Nod32 will be replacing Norton. :D
     
  4. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Glad to be of help, NL :)

    regards.

    paul
     
  5. dRag0nMa

    dRag0nMa Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Posts:
    79
    Location:
    SH China
    thx a lot!
    btw. the faq means that i can and only can install to Two pc?
     
  6. webwude

    webwude Guest

    IMHO, you need two licences. :rolleyes:

    ww
     
  7. martindijk

    martindijk Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    537
    Location:
    Gorredijk - the Netherlands
    Hi Northern Light,

    For two Pc's you need two lisences.

    rgds,
    Martin
     
  8. mrtwolman

    mrtwolman Eset Staff Account

    Joined:
    Dec 5, 2002
    Posts:
    613
    Generally speaking, it would depend on your local law system and the software licence.
    There is a theoretical possibility in some jurisdictions you can have software licence for 1 PC and have it installed on 2 PC, of which is always only one turned on.
    IMHO, this does not apply to NOD32
     
  9. Northern Light

    Northern Light Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    5
    the FAQ states:

    "Yes - as long as the Username and Password is registered for two computers."

    after looking back on this i find this statement somewhat unclear. o_O

    how would i register my username and password for my two computers? How is this done?


     
  10. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    You'll have to buy a license for two computers - or two separate ones ;)

    regards.

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.