Nod32 isn't running?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by inc, Jul 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. inc

    inc Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    4
    Hello,

    I'm having a little problem with Nod32. I thin it isn't running, beacause the little logo isn't displayd on right/down corner.

    http://https://www.wilderssecurity.com/attachment.php?attachmentid=137725&stc=1

    This logo isn't displayd on my computer. Taskbar > Properties > Customize on Nod32 Logo is turned on to "Always show".

    How could I get Nod32 Logo back, it just were there yesterday, but now its gone?
     
  2. Mele20

    Mele20 Former Poster

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Posts:
    2,495
    Location:
    Hilo, Hawaii
    What do you see when you do the "three finger salute"? Is NOD32 running?
     
  3. inc

    inc Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    4
    I don't know what was wrong, but now Nod32 logo is displayd again. ;)
     
  4. LuSiD

    LuSiD Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Posts:
    25
    Location:
    Vegemite Central
    **hehe........off topic but I had to say it took me a few seconds to figure that out.........**
     
  5. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    LMAO, well done Mele :D

    Cheers :D
     
  6. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    dear inc, welcome to the forum. tell us about your system. i noticed NOD32 has the tendency to place the tray icon to the left-most position. if you're using XP then probably its hidden from the view. this prevents the line of tray icons. make sure you're running NOD32 in the first place.

    LOL Mele nice term you used. i think i'll stick by it in future.
     
Thread Status:
Not open for further replies.