NOD and Firewalls

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by WilliamP, May 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I have had some problems. I have a new computer and have NOD32, TDS3,Process Guard and Counterspy. I am behind a router but wanted a software firewall. Downloaded Outpost and after a couple of days it started blocking everthing. Even though I paid $39 I removed it. Downloaded Zone Alarm free . After a few hours I couldn't get to the internet. So I remove it. I have been using Firefox for the internet. Can NOD be causing my Firewall headaches?
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi William, can you please try a "Repair" as found in post number 40 here.

    Let us know how you go.

    Cheers :D
     
  3. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Hi Blackspear, What will that do?
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    It will Repair the LSP chain (Winsock). You should see an issue with either Firewall, especially ZoneAlarm.

    Cheers :D
     
  5. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Right now I only have XP firewall turned on.The others have been removed.
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    I would still try a Repair, and then see how ZoneAlarm fares on your system, you should see an issue with it.

    Cheers ; D
     
Thread Status:
Not open for further replies.