NOD 32 problem after install

Discussion in 'ESET Smart Security' started by rambol, Feb 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hi all,

    I have install the NOD 32 Smart Security successfully.
    However, it sometimes prompt out a black command prompt and the title is C:\WINDOWS\DOWNLO~1\CONFLICT.5\dl.exe
    Any one can help me . Thanks
     
  2. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hi,

    Have you run an On-demand scan since installing NOD32 Smart Security?

    BFG
     
  3. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    I haven't yet after I install the Nod 32.
    Do I need to make a complete virus scan to my computer to fix the problem ?
     
  4. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hello,

    I can't say whether or not a scan will fix your problem but dl.exe is mentioned in alot of articles as being malware.

    Were it my computer, I would scan it.

    BFG
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Make sure to update the database first, after that perform a full scan in safe mode. Symptoms point to a win32 Tenga virus infection.

    regards,

    paul
     
  6. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hello,

    Thanks for prompt reply. I tried to scan the computer first .
    Thanks again
     
  7. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    rambol
    When you try to open IE, it gives you "the page cannot be displayed" or sometimes just a white blank page.
     
  8. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hi,

    When I open IE , it will not go to any page since I set to blank page to my home page.
    It's fine when I use IE browsing.
     
  9. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    What are the results from your full scan?

    regards,

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.