NOD 32 problem after install

Discussion in 'ESET Smart Security' started by rambol, Feb 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hi all,

    I have install the NOD 32 Smart Security successfully.
    However, it sometimes prompt out a black command prompt and the title is C:\WINDOWS\DOWNLO~1\CONFLICT.5\dl.exe
    Any one can help me . Thanks
     
  2. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hi,

    Have you run an On-demand scan since installing NOD32 Smart Security?

    BFG
     
  3. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    I haven't yet after I install the Nod 32.
    Do I need to make a complete virus scan to my computer to fix the problem ?
     
  4. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hello,

    I can't say whether or not a scan will fix your problem but dl.exe is mentioned in alot of articles as being malware.

    Were it my computer, I would scan it.

    BFG
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Make sure to update the database first, after that perform a full scan in safe mode. Symptoms point to a win32 Tenga virus infection.

    regards,

    paul
     
  6. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hello,

    Thanks for prompt reply. I tried to scan the computer first .
    Thanks again
     
  7. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    rambol
    When you try to open IE, it gives you "the page cannot be displayed" or sometimes just a white blank page.
     
  8. rambol

    rambol Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    4
    Hi,

    When I open IE , it will not go to any page since I set to blank page to my home page.
    It's fine when I use IE browsing.
     
  9. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    What are the results from your full scan?

    regards,

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.