No XMLHTTP For You

Discussion in 'other software & services' started by LoneWolf, Jun 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Any one know what this is or more importantly how to get rid of it. Just started doing this everytime IE does something.Very annoying. Help.

    EDIT: Realized it happand after an update from Prevx2,so I used Rollback RX and all looks OK now.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jun 10, 2007
  2. Seer

    Seer Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Posts:
    1,596
    Location:
    Singidunum
    Hello.

    Did Prevx changed some settings for your browsing? Look at the screenshot:

    Untitled.jpg

    and have some read here.
    But I still don't like this "for you!" statement.
     
  3. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    The Seer wrote:
    But I still don't like this "for you!" statement




    Thanks for reply Seer but it was fixed with a Rollback.Dont know if Prexv changed this setting all is well for now. I dont like that "for you"statement either.Prevx is disabled at the moment until I figure this out.
     
  4. ghiser1

    ghiser1 Developer

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Posts:
    132
    Location:
    Gloucester, UK
    Prevx doesn't change any browser settings, and the "No XMLHTTP for you!" message is nothing to do with Prevx either.

    Prevx support
     
  5. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408

    What then?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.