No response from Eset Support

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by DonWally, Aug 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DonWally

    DonWally Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Posts:
    3
    :mad: I had to do a fresh install of Win XP. Since then I cannot get the product of definitions updated. When entering the serial no. as part of setup, the returned email says that my license is good until 6/6/08. The vitus database version is 1916 (20061212).

    I hope there are Eset moderators on this forum that can help me. I have left information on the company support site at least four times without anyone answering.
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Please PM me the ticket number you have been assigned. Did you contact ESET through the form at www.eset.com?
     
  3. DonWally

    DonWally Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Posts:
    3
    Yes, I tried to contact ESET through the Support form. The first time I got an automated reply with my user name and password (which I already had as I wrote on the form). I used the form for support in mid June. The reply contained the following:

    "You are hereby granted a license to use ESET NOD32 Antivirus on 1 computer(s) until 06/06/2008." I didn't install the program originally until late 2006.

    I will PM you as soon as I check out the site to find a link to do so (hadn't looked so far).

    :mad: The PM system is unavailable.
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I assume you filled in the form for resending the license information. Or did you actually contact us through the form at http://www.eset.com/support/contact.php which would create a ticket for you?

    You're right here, the PM system becomes available after posting a few posts.
     
  5. DonWally

    DonWally Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Posts:
    3
    I tried resubmitting or re-registering the product, but I filled out the actual support form at the above link at least 4 times. I have not gotten any responses from the 4 posts. I cut and paste the system info as requested, filled in all the other info. required and discribed the problem of the 06/06/2008 date. I even included a complaint about not receiving any response on the last two times.

    I will try the PM once again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.