"No Hard Drives Found" Error

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jmueller0823, Oct 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmueller0823

    jmueller0823 Registered Member

    Joined:
    May 20, 2006
    Posts:
    2
    Using v 9.0

    Error E000101F4

    The application has run fine in the past;
    suddenly this error.

    Anyone? Thanks.
     
  2. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    Did you add or change hardware ... wireless devices, hubs?
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jmueller0823,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please accept our apologies for the delay with the response.

    First of all, please make sure you use the latest build (3677) of Acronis True Image 9.0 Home. To get access to updates you should first register your software.

    If you already use the latest build then please download the latest version of Acronis drivers, install it with disabled logging and see if the issue persists.

    If the issue persists, please enable logging by SnapAPI program, reproduce the program failure and send us the "snapapi.log" file which is located at C:\. You can also use Windows Search tool (available in Start menu) to find this file. Please create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post. Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  4. jcrandall

    jcrandall Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Posts:
    3
    I had the same problem and it was resolved by uninstalling and then reinstalling TI home ver. 10
     
Thread Status:
Not open for further replies.