No CD-R for rescue image

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by piranxas, Nov 11, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. piranxas

    piranxas Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Posts:
    1
    Hello,

    I am using True Image server v8 on a computer that does not have cd-r attached on it. Is it possible to create a rescue image as an iso image so I can transfer it on a computer that has cd-r and burn it there?

    regards.
     
  2. wolfgang_362

    wolfgang_362 Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Posts:
    12
    Try to mount the CD-R as a network drive (Disc must be formatted UDF with Direct CD or similar) or use a DVD-RAM drive.
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  4. wolfgang_362

    wolfgang_362 Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Posts:
    12
    I think "piranxas" wants to save the image he has built with TI in .ISO format instead of .TIB format. Please correct me if I'm wrong.
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello wolfgang_362,

    "I think "piranxas" wants to save the image he has built with TI in .ISO format instead of .TIB format. Please correct me if I'm wrong." - I don't see any necessity to save backup files in .iso format. he can burn .tib files in a usual way.

    To my mind he wants to create Acronis bootable rescue CD. So I gave him a link to the appropriate .iso file.

    Thank you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.