NIS/NAV 2011 & AppLocker

Discussion in 'other anti-virus software' started by AvinashR, Feb 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Hi Guys,

    Just lemme know anyone using NIS 2011 with AppLocker Enabled? I am facing some issues while using AppLocker with NIS 2011. I have enabled all the rules in Applocker including DLL rules. But after enabling DLL rules, my NIS/NAV 2011 is not working properly. I cannot navigate its options nor I can update it.

    Please let me know if anybody faced this problem... One more thing I would like to tell you that after disabling the DLL rules, I am able to use my NIS/NAV 2011 properly. So IMO DLL rules are the main culprit. So anybody knows how to use DLL rules without getting NIS disturbed..

    Awaiting reply. :)
     
  2. malexous

    malexous Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Posts:
    828
    Location:
    Ireland
    The only problem faced on my parent's laptop was Norton Toolbar not working when default .dll rules were enabled. Applying a publisher rule from a Norton .dll got it to work.
     
    Last edited: Feb 3, 2011
  3. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I see. Have you tested it with default rules?
     
  4. malexous

    malexous Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Posts:
    828
    Location:
    Ireland
    Apologies for not replying sooner.

    I have installed Norton Internet Security on my own computer.

    I had AppLocker set up with DLL rules enabled and default rules for everything.

    I faced the same problem as you. I applied a publisher rule with a Norton DLL and the problem is gone.
     
    Last edited: Feb 27, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.