NIS 2008 context menu option?

Discussion in 'other anti-virus software' started by scirious, Sep 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. scirious

    scirious Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    110
    Does Norton 2008 and 2007 have a context menu scan option? I can't seem to find it.
     
  2. rayoflight

    rayoflight Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Posts:
    180
    Norton AV/IS/360?
     
  3. Abeltje

    Abeltje Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    156
    Location:
    Netherlands
    NIS / NAV have it, I seem to remember I read that 360 does not have it (though I never used this version).
     
  4. scirious

    scirious Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    110
    I've tried the IS version and I can't find the option. Not the 360 one, but the IS.
     
  5. midway40

    midway40 Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Posts:
    1,257
    Location:
    SW MS, USA
    360 doesn't have it but NIS does:
     

    Attached Files:

  6. The One

    The One Frequent Poster

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    246
    NIS and NAV have indeed. 360 has not. Maybe in the future
     
  7. M_G_H

    M_G_H Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Posts:
    17
    I have NIS 2008 on 2 of my computers, Vista 32 and Vista 64. On the Vista 32, the right click menu scan is there on the Vista 64, it is not available.

    Don't know if this is by design or just a botched installation on my Vista 64, but it does look a lot more by design though.
     
  8. scirious

    scirious Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    110
    Well, I'm using Vista 64-bit also and I don't have the context menu option, which is very frustrating. and I can't imagine a reason to have different designs to the same operating system.
     
Thread Status:
Not open for further replies.