Newer version now 3633

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by backman, May 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. backman

    backman Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    90
    Location:
    San Antonio, TX
    That's what it shows on my account anyway.

    Grab it if you need it. They're coming fast and furious now!

    Terry:D
     
  2. TheWeaz

    TheWeaz Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    1,562
    LOL ... Think I'll wait a bit and see what build pops up next.
     
  3. Xpilot

    Xpilot Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    2,318
    I would rather pullout my toe-nails with a pair of grips than make backups to DVDs. Still there seems to be some demand :))

    Xpilot
     
  4. TheWeaz

    TheWeaz Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    1,562
    Same here ... I'd rather pull out your toe nails as well. :D
     
  5. thebigdintx

    thebigdintx Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Posts:
    337
    Location:
    Dallas, Texas

    haha....good one!
     
  6. Xpilot

    Xpilot Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    2,318
    Ok, when you come up with a DVD backup method that can produce good backups at the same speed as a hard drive and can run from a schedule with nobody in attendance I might just let you ! :))

    Xpilot
     
  7. Tatou

    Tatou Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    150
    yep I agree re DVD but there is other stuff added from 3567

    2006-05-19 Build #3633:
    Direct DVD support fixes

    006-05-18 Build #3625:
    - Direct DVD support
    - WinPE based bootable ISO building new feature
    - GUI Fixes
    - Better hardware support
     
  8. TheWeaz

    TheWeaz Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    1,562
    Don't think that will happen soon, so your tootsies are safe for now! I'm an HD man from way back. All my systems have at least one dedicated HD for backups.
     
  9. Chutsman

    Chutsman Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Posts:
    1,181
    Location:
    Brandon, Florida, USA
    Nothing I see there to entice me ... but I'm watching the beta testing with interest! :D :D
     
  10. backman

    backman Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    90
    Location:
    San Antonio, TX
    Exactly, and I will be back from the lake on Sunday. Do you guys think you can have it wrapped up by then?

    I'd appreciate it!

    Terry
     
  11. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
    When a company starts pulling this type of crap, i.e. too frequent releases, it most certainly confirms they do not have their act together.
     
  12. Bruce Mahnke

    Bruce Mahnke Registered Member

    Joined:
    May 21, 2005
    Posts:
    629
    Location:
    Woodbury, MN USA
    Howard, I have to disagree with you. If a critical issue is identified I certainly would like to see an update. I compare this with other companies with similar utility products where support is either very poor or non-existant. Granted its not pleasant having to go through the uninstall, cleanup and re-install with new Rescue disk creation. Having a lengthy career as an industrial process control engineer I have seen many such issues and I greatly appreciate the quick attention provided by Acronis. Just my opinion.
     
  13. Wedge1

    Wedge1 Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Posts:
    28
    Ditto opinion.
     
  14. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
    The fix is not an issue that popped up and got fixed overnight, rather the release demonstrates sloppy procedures within Acronis.

    There is a real cost to customers of installing each release, and for those who immediately installed 3625, they now have to waste resources installing 3633.
     
  15. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    A change from the comments written many times in the past by posters wanting faster updates. While it may be seen as a goof, I would say that there must be something in 3567 I mean 3625 Acronis doesn't like because history shows they prefer to gather the fixes and then do a release many weeks later.

    This change in behaviour may indicate one should update.

    Edit: Changed incorrect version number in post.
     
    Last edited: May 19, 2006
  16. Chutsman

    Chutsman Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Posts:
    1,181
    Location:
    Brandon, Florida, USA
    Anyone know what made it necessary to update build 3567 by two (?) builds in one day? Or was it only one ... I've lost count.
     
  17. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    It went from from 3567 to 3625 yesterday and today it went from 3625 to 3633 so we went 8 in one day. According to the history on the download page it looks like they fixed bugs in the direct DVD writing feature.
     
  18. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    Or, it shows that they respond quickly to minor probs that show up and can be easily fixed. ;)
     
  19. pepegot1

    pepegot1 Registered Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Posts:
    57
    Just installed 3633 over 3625, without the need to remove 3625, and it works.
     
  20. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    665
    OK, just got it @603KB/Sec. Now on to the install.
     
  21. nganvu

    nganvu Registered Member

    Joined:
    Apr 18, 2006
    Posts:
    26
    Just got mine too.
    Don't see any difference between build 3525 and 3633!!!!
     
  22. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Of course there is no law or rule that states Thou shalt always download and install the latest version, especially if the current one is working satisfactorily for ones own situation, unless of course the latest version happens to have an enhancement that you've been 'hanging out' for.

    Having said that, I like to play with the versions to see what the differences are.

    It would be nice if Acronis weren't quite so terse or should that be verbose with the description of their fixes.

    It is also possible the 3625 release wasn't supposed to be the release - it might also be yet another case of the left hand (marketing) not talking to the right hand (production team) and getting a little premature - read whatever you like into that last statement.

    Colin
     
  23. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
  24. rafael

    rafael Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Posts:
    48
    Nothing of interest to me at this time. Better wait feedbacks from others.
     
  25. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Well the break or fix that happened with the media builder from 3567 causing my wireless mouse/keyboard to only work vertically in the TI and DD selection screen, hasn't altered, so back to the ISO Acronis provided for that - which of course is v3567 not the latest.

    Can someone else try mounting an image in RW mode? I get a failure which I reported in the 3567 version, but it still happens for me in 3633.

    The error message is

    Cannot assign a drive letter to a partition from the backup drive

    Before I log a support doobrey with Acronis, I'd just like to know if anyone else has this problem - we might be able to narrow this down.

    Was TrueImageTerminal part of 3567? I've just been playing with it from a command prompt (within XP)

    There also appear to be some more options under the options bit, but I might of missed those in the previous build.

    The WinPE environment is the BartPE same as v3567 apart from the upgrade to v3663.

    Colin
     
Thread Status:
Not open for further replies.