New Version v8.0.2.20 & v8.0.2.27

Discussion in 'Prevx Releases' started by Der Alte, Oct 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening ! Just checked and Ka-Pow...v8.0.2.27 initiated. Sincerely...Securon
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes there is continuing issues with the Padlock not showing on the Tray Icon when it should but default settings would be only for HTTPS sites but you can set HTTP sites to Max also in that case it should show on all sites!

    TH

    https://detail.webrootanywhere.com/agenthelp.asp?n=Managing_protected_websites
    Capture12-10-2012-6.26.53 PM.jpg
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,979
    @ Triple Helix

    Hi, mine is ALL set as in your sceenie !
     
  4. acooldozen

    acooldozen Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Posts:
    221
    Location:
    White Rock, BC, Canada
    Re: New Version v8.0.2.27

    Had to re-install for Tech Support.................It downloaded and installed Build 8.0.2.27!
     
  5. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,629
    Location:
    Deep Into The Blues Baby..
    Re: New Version v8.0.2.27

    Thanks Trip for the great update info as always... ;)
     
  6. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Be advised: latest version .27 is onboard and operating smoothly. Good job gang...:thumb:
     
  7. Bunkhouse Buck

    Bunkhouse Buck Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    1,058
    Location:
    Las Vegas
    Latest version stable and working great on two computers. Good job!
     
  8. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    5,213
    Location:
    New York City
    This still occurs with me. However, a LOT less frequently than it used to.
     
  9. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,942
    Location:
    USA
    I'm happy to say that the backup and sync feature are now working and the Web Console says I'm using SecureAnywhere Complete, however I can't figure out how to enable the password feature. TIA for any help.
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Have a look at this Online Help file to see if it can help you: https://detail.webrootanywhere.com/agenthelp.asp?n=Using_password_management

    TH
     
  11. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,979
    Conformation !

    That's good, & at least it's being addressed, allegedly :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.