New version of Cyberhawk 1.1.3.2

Discussion in 'other anti-malware software' started by Chubb, Aug 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chubb

    Chubb Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Posts:
    1,967
    Saw a new version of Cyberhawk 1.1.3.2:

    Information from download.com

    Version 1.1.3.2 provides:
    better malware detection and miscellaneous bug fixes.
     
  2. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
    i read the description on their site as well as at d.com,but i am a touch confused..
    is it for proactive defense against spyware/malware or a full-fledged anti-malware?
     
  3. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    Its a proactive suite.

    Last version was quite buggy. Hoping this ones better.
     
  4. betauser2

    betauser2 Guest

    this release does not seem to be playing well with Opera browser. anyone else experiencing this?
     
  5. kdm31091

    kdm31091 Registered Member

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Posts:
    365
    I experienced that too, it confused me. But indeed, Cyberhawk and Opera just don't get along. It makes Opera freeze a lot.
     
  6. djg05

    djg05 Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2005
    Posts:
    1,504
    I thought that I would try out Cyberhawk, but when I tried to install it, it insisted on the latest version of IE. I don't use that although an earlier version is used.

    Does C/H rely on IE?
     
  7. Perman

    Perman Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    2,160
    Hi, folks: I just installed this app. After reboot, my internet surfing is gone. I use IE 6 and window xp,sp2 home. The connection to internet is completely cut. I am totally lost. As soon as it is uninstalled, the internet connection is back. Anyone has similar encounter?
     
  8. gm69

    gm69 Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Posts:
    11
    Had it for about a week.No slowing down or anything.Using firefox windows xp-sp2.
     
  9. Perman

    Perman Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    2,160
    Hi,folks: I have the internet connection problem solved; the culprit is the O/S firewall from ZAAS. I turned off that feature and now it is a smoothsailing.:isay:
     
  10. duke1959

    duke1959 Very Frequent Poster

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Posts:
    1,238
    Hello. I am using Antivir PE currently with FireFox and Windows Xp Firewall. I was however thinking about using The next release of Comodo Firewall, and adding ProcessGuard Free. I was wondering how Cyberhawk is still doing on everyones PC, and if you think it would work okay with Comodo and PG Free? Thanks
     
  11. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    This cyberhawk is cool stuff and i hope they'll keep it running like this forever.
    It's a behavior blocker that can be running along existing AV to even firther compliment it.
    AOL KAV6 + Cyberhawk = almost full KAV6 :)
     
  12. betauser2

    betauser2 Guest

    I assume your not using Opera?
     
  13. duke1959

    duke1959 Very Frequent Poster

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Posts:
    1,238
    Does anyone know if Cyberhawk can be used as an application controller to stop Antivir Antivirus notify exe that prompts Notifier Window during updates? I was going to use PG Free for this, but Cyberhawk sounds like it might.
     
  14. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    I am. Opera 9.01...
     
  15. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    611
    Location:
    Melbourne, Australia
    Has there been an independent review of Cyberhawk to say how good is it?

    I would like to see it tested before installing.

    Ian
     
  16. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    Any info how Cyberhawk auto-updates? Just behavior rules or also program itself?
     
  17. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    any conflict with Opera?
     
  18. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    At least i haven't seen any and i use Opera as my primary browser.
     
  19. duke1959

    duke1959 Very Frequent Poster

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Posts:
    1,238
    RejZoR. Do you think Cyberhawk would be a good addition to use with ZA Free and AVG Free? Also do you notice any system slow down at all? Logging on and off, boot time, or internet? I would rather use this then ProcessGuard Free or SSM Free, but my PC is Windows XP with only 512MB of RAM. I have noticed slight slow downs with Avast and Windows Defender in the past. Thanks
     
  20. solarpowered candle

    solarpowered candle Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    1,181
    Location:
    new zealand
    iv found no slow down with cyberhawk and as RejZoR says Cyberhawk plus AOL kav 6 is a nice free combination worth trying. you could just run with XP firewall . currently i am running the above with Look n stop firewall on XP 250 rams and it flies along. I have no other security software in real time. just using firefox and No Script and adblock plus.
     
  21. duke1959

    duke1959 Very Frequent Poster

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Posts:
    1,238
    solarpowered candle. Then would you also say that Cyberhawk is stable, and trouble free enough to use without any conflicts or problems? Also, how do you like the AOL Kav 6 freebie? Thanks for your earlier reply.
     
  22. solarpowered candle

    solarpowered candle Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    1,181
    Location:
    new zealand
    i dont find find any problems with Cyberhawk and it is very stable on my pc. I think that if there has been any conflicts it may more than likely be due to too many security apps on a users pc.
    regarding AOl Kav. Its brilliant. Its even better than the old Kav Lite that was $19 a few years back when kaspersky sold it. Its my favourite and i will be continuing to use it. these suggestions for "settings" seem to work well

     
  23. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    611
    Location:
    Melbourne, Australia
    Candle
    I've installed Cyberhawk but my LnS keeps asking permission for a Cyberhawk DLL. How do you stop this? Usually a programme asks once and that's it. Cyberhawk is repeating.

    Thanks
    Ian
     
  24. solarpowered candle

    solarpowered candle Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    1,181
    Location:
    new zealand
    i just dont know lol . its worked fine here. all i can think of is that you may be putting a checkmark in the options " once only" or for "this session only" when the dll pops up. rather than just "allow" ?
     
  25. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    611
    Location:
    Melbourne, Australia
    New users - if you install Cyberhawk ensure you have your A-V already installed.

    I had another go with AOL to make sure it was slowing down my speed. It does, so I re-installed Antivir.

    Cyberhawk got really excited when scanning, using 50% CPU.

    Uninstalled and re-installed Cyberhawk and no CPU used.

    Initially tried asking Cyberhawk to ignore avguard but it didn't present it as a process so couldn't set ignore.

    If anybody sees any reviews please post.

    Only using it because some of you know what you are doing and if it's good enough for you then good enough for me.

    Ian
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.