New to V.3 - Set up question

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Logan5, Oct 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Logan5

    Logan5 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    116
    Location:
    Ohio, USA
    Hi,

    Just installed version 3 and used Blackspear's settings.

    As I was going through the setup, specifically page 4, second example (ON-DEMAND COMPUTER SCAN) I noticed that I did not have all the check boxes as shown in the example. All I have is the threatsense engine and scan targets setup button's. Has this section changed in NOD version 3 since Blackspear did all his screen shots?

    Also on his last page and last post "switches" where do you put in his "C:\ /adv-heur /adware /arch /auto /boots /files /mail /no-log-all /pattern /quarantine /rtp /sfx /subdir /unsafe /unwanted" line at? Just not sure where to cut and paste that line into.

    So far version 3 is running very nice on my Dell XP Home laptop. If all goes nice will put it on the wifes HP Vista laptop as well (it is still running version 2.7).

    Thanks

    Logan
     
  2. L1v1n2Learn

    L1v1n2Learn Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Posts:
    1
  3. Logan5

    Logan5 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    116
    Location:
    Ohio, USA
    L1v1n2Learn,

    Thanks for the reply but your reply is showing the problem I am talking about. I do not have the 5 check boxes on that screen (4 of which are checked), just the 2 set up tabs. I am curious why I am seeing something different and if I did something wrong since what I am seeing is different the Blackspear's screen shot.

    Thanks again,

    Logan
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 5, 2008
  4. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    The layout has changed since Blackspear published his tutorial. If you click on 'Threatsense engine parameter setup' and then click 'Other' you'll see the fields displayed in Blackspear's info. Your screen shot looks correct.
     
  5. Logan5

    Logan5 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    116
    Location:
    Ohio, USA
    Hey thanks for the reply :), I was hoping it was something like that.

    Any idea on the switches?

    Logan
     
  6. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
Thread Status:
Not open for further replies.