Need help with my AIM

Discussion in 'other software & services' started by DoeZ0763, Apr 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DoeZ0763

    DoeZ0763 Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    109
    Location:
    Western New York
    I'm hoping someone can help me and I'm sorry I didn't know where to post this question. I'm having some real problems with my AIM...when I sign onto it its fine...but when I click a name to send an im to it will freeze sorta...I don't get the whole screen...like you can see thru it cuz you can see the background of where I was...but if you move the box it will come in finally,then when I type and send...it doesn't look like its sending but they do get it but I don't get a reply from them until I start clicking the x button. I have windows xp and went thru and updated everything...I cleaned the system up thoroughly...I unistalled my AIM and reinstalled it 3x's and it still does this. I thought maybe I had a virus but ran that and I'm clean. I'm using the AIM version 5.9.3861 Can anyone please help me hereo_O
     
  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    is ur connection working fine? have u tried an earlier version of AIM?
     
  3. DoeZ0763

    DoeZ0763 Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    109
    Location:
    Western New York
    Yes I believe my connection is fine...I dont have a problem anywhere else. I even went thru and cleaned my system again. I downloaded the newest version on AIM...triton...but I don't care for that too much...should I go even earlier than this one? o_O
     
  4. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.