NEED HELP -> Internet explorer Hijack -> google

Discussion in 'adware, spyware & hijack cleaning' started by widoman, Jun 29, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. widoman

    widoman Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2
    Hi, any that can help me?

    When internet explorer run site google.com its was unable to browse another site (like something hide activated).
    Example:
    - I search "cnet"
    - Click in search result "cnet.com"
    - And my browser do:
    A) Page reload with site "www.google.com"
    or
    B) Google
    Not Found
    The requested URL /"what ever page" was not found on this server.

    Until i close all windows of internet explorer and wait a little while, if not,
    whatever page i browse send to me "google.com".

    If never open site google.com, i can browse normally.

    ----------------------------------------------------------------------
    My machine data
    ----------------------------------------------------------------------
    - Internet explorer 6.0.2800.1106, 128-bit, SP1, Q837009, Q832894
    - Windows-98-4.10.2222.A

    ----------------------------------------------------------------------
    The fix-tools i run
    ----------------------------------------------------------------------
    - Antivirus Panda 2004 (updated) .. nothing detect
    - Pestpatrol 2.4.7 (updated) .. nothing detect
    - Spysweeper 2.6 (updated) .. nothing detect
    - Reinstall internet explorer sp1 .. nothing fixed
    - HijackThis v1.97.7 .. no idea .. anex log
    - CWShredder v1.53.2 .. nothing detect, anex log
    - CWShredder v1.59.0 .. nothing detect, anex log
    - BHOdaemon 2.0 .. only 1 from acrobat reader
    - Reinstall Windows 98 .. nothing fixed
    - Install Mozilla explorer .. the same browse problems

    ----------------------------------------------------------------------
    The reports:
    ----------------------------------------------------------------------
    Logfile of HijackThis v1.97.7
    Scan saved at 12:47:55 p.m., on 28/06/04
    Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

    Running processes:
    C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
    C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
    C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
    C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PANDA SOFTWARE\PANDA TITANIUM ANTIVIRUS 2004\APVXDWIN.EXE
    C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PANDA SOFTWARE\PANDA TITANIUM ANTIVIRUS 2004\WEBPROXY.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
    D:\SOFTWARE\SOS\ANTISPY\HIJACKTHIS\HIJACKTHIS.EXE

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings,ProxyServer = ftp=192.168.0.102:21;gopher=192.168.0.102:6588;http=192.168.0.102:6588;https=192.168.0.102:6588
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,Shellnext = http://cnet.com/
    O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Archivos de programa\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
    O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
    O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
    O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
    O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\Run: [APVXDWIN] "C:\Archivos de programa\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\APVXDWIN.EXE" /s
    O4 - HKLM\..\RunServices: [PavProc] C:\Archivos de programa\Archivos comunes\Panda Software\PavShld\PavPrS9x.exe
    O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] C:\WINDOWS\SYSTEM\mstask.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Consola de Sun Java (HKLM)
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shoc...wflash.cab
    O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/C...4567939815
    O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Shockwave ActiveX Control) - http://download.macromedia.com/pub/shoc...tor/sw.cab

    CWShredder v1.53.2 scan only reportPlease understand that a CWShredder 'Scan only' report
    might not be sufficient to troubleshoot an infected system.
    You can use HijackThis for that:
    http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
    http://www.spywareinfoforum.com/~merijn/files/hijackthis.zip

    Windows 98 (4.10.2222 A)
    Windows dir: C:\WINDOWS
    Windows system dir: C:\WINDOWS\system
    AppData folder: C:\WINDOWS\Application Data
    Username: cesar

    Hosts file not present
    Found CWS.Control (if filesize is over 50k) file: C:\WINDOWS\control.exe (2159 bytes, A)
    Registry value: DefaultPrefix (should be http://) [] http://
    Registry value: WWW Prefix (should be http://) [www] http://
    Registry value: Mosaic Prefix (should be http://) [mosaic] http://
    Registry value: Home Prefix (should be http://) [home] http://
    Found Win.ini file: C:\WINDOWS\win.ini (8501 bytes, A)
    Found line in Win.ini: load=
    Found line in Win.ini: run=
    Found System.ini file: C:\WINDOWS\system.ini (2053 bytes, A)
    Found line in System.ini: shell=Explorer.exe

    - END OF REPORT -

    CWShredder v1.59.0 scan only reportPlease understand that a CWShredder 'Scan only' report
    might not be sufficient to troubleshoot an infected system.
    You can use HijackThis for that:
    http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
    http://www.spywareinfoforum.com/~merijn/files/hijackthis.zip

    Windows 98 (4.10.2222 A)
    Windows dir: C:\WINDOWS
    Windows system dir: C:\WINDOWS\system
    AppData folder: C:\WINDOWS\Application Data
    Username: cesar

    Hosts file not present
    Found Win.ini file: C:\WINDOWS\win.ini (8501 bytes, A)
    Found line in Win.ini: load=
    Found line in Win.ini: run=
    Found System.ini file: C:\WINDOWS\system.ini (2053 bytes, A)
    Found line in System.ini: shell=Explorer.exe

    - END OF REPORT -
    Edit/Delete Message :(
     
  2. widoman

    widoman Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2
    Case closed

    Well all things posible to do are do it ... and nothing resolv.

    Machine problems:
    - Cant use google to search because this page cycled.
    - After all the moves, unable to enter in Microsoft windows update page.
    "Check you clock ... bla bla" ... crapy ActiveX.

    Machine with problem:
    - Antivirus (scan normal & safe mode) - Nothing detect
    - Adaware remover (scan normal & safe mode) - Nothing detect
    - Check host file - Nothing detect
    - Reinstall windows (not clean install, windows updated)
    - Reinstall Internet explorer (not clean install, updated)
    - Install alternative internet explorer - Mozilla - Same problem
    - Change IP (To see if proxy is guilty)

    Machine with proxy
    - Antivirus (scan normal & safe mode) - Nothing detect
    - Adaware remover (scan normal & safe mode) - Nothing detect
    - Check host file - Nothing detect
    - Reinstall proxy (Clean install)
    - The proxy is direct (no cache, no proxy trough proxy, no user restriction ...)
    is a simple direct-proxy.

    HOW TO RESOLV MICROSOFT WINDOWS PROBLEMS -> WINDOWS CLEAN INSTALL.

    Thanks any one for your time ...
    see ya.
     
Thread Status:
Not open for further replies.