My Trial of NOD32 Version 3 just stopped working

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by nodHead, Nov 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nodHead

    nodHead Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Posts:
    85
  2. SteveBlanchard

    SteveBlanchard Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    312
    Location:
    ENGLAND
    Which Version?

    I'd guess that if you are using the 3.0 Smart Beta or Final, it has stopped as it is no longer a beta/final, but a real product?
     
  3. andy2008

    andy2008 Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Posts:
    33
    Same is happening here with a fully paid for license, will be on the phone to eset a bit later on :mad:
     
  4. SteveBlanchard

    SteveBlanchard Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    312
    Location:
    ENGLAND
    You will need to migrate your licence to the new product.
     
  5. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
    To me also me the same thing happened and I exchanged for this one:

    username: essbeta

    password: essbeta


    The license valid until day 30/11/07
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    Perhaps they are doing something . The new licenses does not start with AV- but with EAV- for the AV . Perhaps with ESS- ?

    NOD32 v2 works fine . Just wait for a message from ESET Mod :thumb:
     
  7. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon

    The image what the nodHead shows also me happened to me now when I tied the computer ... knowing that the login comes together in the automatic form when we install the version in our computer.


    What I did altered simply the login for the license essbeta and gave perfectly.
     
  8. pbmcmlxxi

    pbmcmlxxi Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Posts:
    131
    Location:
    Hants, UK
    My paid licence works fine with the EAV client, as I have a NOD32 AV licence.
    I am not sure what ESS users need to do, I guess click the migrate licence option.
     
  9. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,409
    Hi nodHead,
    This issue will be fixed shortly. We apologize for the inconvenience.
     
  10. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
    You will be able to confirm also here
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.