Multiple Licenses

Discussion in 'ESET Smart Security' started by NullEntity, Jan 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NullEntity

    NullEntity Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Posts:
    5
    Hello, I am trying to use a 5 seat Smart Security license with RA. The problem I am having is that only one computer at a time can update. The rest just say "Invalid username/password". For the life of me, I cannot find the problem. Any help would be greatly appreciated!
     
  2. dwmtractor

    dwmtractor Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Posts:
    46
    Location:
    San Jose, CA
    Have you put the password and username in the "update" settings of each machine? Without it, they will not update unless you configure RA to be the update mirror and then point the clients to the RA server. But the UN/PW do not auto-replicate unless you create either an install package or a group configuration that includes that data.
     
  3. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  4. NullEntity

    NullEntity Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Posts:
    5
    Yes, they are in the update settings. I've tried an update mirror too and that didn't work either.
     
  5. NullEntity

    NullEntity Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Posts:
    5
    I am still having this issue. The username and password work only on 1 computer at a time (even though I'm licensed for 5 seats).
     
  6. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
    Hello NullEntity,

    Is the username and password set up in the update settings for the client? If so, make sure that the client's settings are marked to update automatically. Try this and let me know if the clients update.

    Thank you,
    Richard
     
Thread Status:
Not open for further replies.