Msoft Giant antispyware

Discussion in 'other anti-malware software' started by maddawgz, Sep 13, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,277
    Location:
    Earth
    Hi all for as long as ive had Giant antispyware, I notice that on start up
    avg loads..then msn then ewido but last is Giant?? and i notice untill that shows up i hear high CPU!!..... and i cant sign into msn to its finished loading up or go on the net!! Like IE !! is this normal..of Ms or giant thanks MD o_O
     
  2. rawr

    rawr Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    128
    Location:
    Illinois, U.S.A
    It's most likely that you have a lot of unnecessary programs starting-up, and not necessarily Giant Antispyware. To edit/view what's being started-up, goto..

    Start > Run > msconfig.exe > 'Startup' Tab
     
  3. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,277
    Location:
    Earth
    here are 2 pictures of start up what do u think ?? should i remove any? thanks MD o_O
     

    Attached Files:

  4. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,277
    Location:
    Earth
    pic 2
     

    Attached Files:

  5. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,277
    Location:
    Earth
    ?? bump
     
  6. AsianTiger

    AsianTiger Guest

    here you go MD you helped me in the past - wink wink

    http://www.sysinfo.org/startuplist.php go to this site search each startup app. and it will help you decide which ones to keep. hope this helps
     
  7. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
Loading...
Similar Threads
  1. sg09
    Replies:
    25
    Views:
    1,882
Thread Status:
Not open for further replies.