mse cant update engine

Discussion in 'other anti-virus software' started by culla, Feb 13, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    for some reason mse tells me it cant find some package to update to the latest engine
    its looking for it on e: my external drive i changed e: to search on c: but it still cant find it o_O
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
  3. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    didnt work Mpcmdrun not a valid name

    Cd\

    Cd program files\microsoft security essentials

    Mpcmdrun -removedefinitions -all

    Exit
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    I would look through the list there and see if anything might apply to you.
     
  5. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    got to go to work now will try in the morning and let you know
    thanks for the quick reply :D
     
  6. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    didn't work o_O
    i can update the definitions
    i run xp pro sp3
    whats been changed in the engine [do i need it ? ]
     
  7. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    Think I would try a reinstall using the latest version. Worth a try.
     
  8. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    tried reinstall got same results
    i remember having the same problem last update it wouldn't install a little while later it installed fine
    anyone else have this problem ?
    the file its looking for is eed2fa252c44a483d5377203776d6x86
     
    Last edited: Feb 15, 2013
  9. er34

    er34 Guest

  10. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    manual uninstall failed looking fir this file
    e:\ed2fa252c44a483d5377203776d6\x86\
     
  11. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    uninstalled it with revo reinstall failed genuine what a load of :thumbd: :thumbd: :thumbd: :thumbd: anyway back to as before now :D
     
  12. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
  13. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    the only thing different is my firewall is set to custom settings o_O

    i don't think changing that will help but will try default settings now
     
  14. culla

    culla Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Posts:
    504
    no difference
    still cant find that file
    but as i can still update definitions
    i don't think its a major problem at the moment
    so i give up for the moment
    [one day when this pc breaks i'll get a new one] :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.