MSBlaster

Discussion in 'malware problems & news' started by Azn_Tweaker, Jul 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi. :D

    i was infected with MSBLASTER 10 mins ago :mad: :mad: . and i got that message to shut down pc blah blah. so i restarted and updated NOD32. but then when i scan my PC with NOD32, it finds nothing. anything wrong?
     
  2. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    i also have the MSBlaster Patch Too.
     
  3. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
  4. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Hi Big C.

    how do i know which variant i have? o_O
     
  5. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    The removal tool should about cover all the variants. you could also try this one Stinger
     
  6. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    ok. ill try the Stinger now
     
  7. Brent

    Brent Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Posts:
    71
    Something I never fully understood is how blaster is still alive? Isnt it like 2 years oldo_O? Just curious.
     
  8. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    dear Brent, its a wonder of mother nature. a lot of systems are still unpatched and unsecure. they provide the breeding ground.

    dear Azn_Tweaker, how do you know its Blaster? from NOD32 alert? next time if you see the shutdown warning just enter this command in the console "shutdown -a". this will stop the shutdown. due to the wide open DCOM door all sorts of worms doesn this trick. sometimes they are not fully downloaded due to system instability or scanner interferance and thats why after restarting the scanner fails to detect any worms. but it doesn't mean you're protected. apply all of those security patches and better you close that stupid port 135 if you're not using it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.