Missing Web Access Protection nofications

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by losimagic, Aug 1, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. losimagic

    losimagic Registered Member

    Joined:
    May 25, 2011
    Posts:
    6
    Just upgrade from V4 to the RC of Smart Security 5.

    With V4, whenever Web Access Protection blocked something, such as a jpg, I would receive a notification letting me know that it has been blocked.

    I've noticed that with V5 RC, I'm not receiving that notification, however the element is still being blocked.

    All of the lists within 'URL address management' are blank, so it's an element/domain that ESET has deemed unsafe (which is presumably listed on a hidden filter list within the application) which is being blocked.

    I know that it is WAP that is blocking the element as if I temporarily disable it, the element (a jpg in this case) is displayed.

    Perhaps I'm missing a setting to enable these notifications, but I've been all through the settings and 'checked' anything that looks relevant (such as 'notify when applying address from the list' on each URL address management list, even though all 3 lists are blank) but still no luck. It's very annoying having elements blocked and not to be told that it is Smart Security blocking it, and not just a domain failure or missing element

    Many thanks for your help.
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    This was fixed after the release of the RC.
     
  3. losimagic

    losimagic Registered Member

    Joined:
    May 25, 2011
    Posts:
    6

    Ah right, so I just have to wait for the final release then?

    Thanks
     
Thread Status:
Not open for further replies.