Microsoft Security Bulletin Advance Notification for March 2012

Discussion in 'other security issues & news' started by ronjor, Mar 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    https://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-mar
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    https://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2012/03/08/march-2012-ans.aspx?Redirected=true
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    https://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-mar

    See Executive Summaries
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    https://blogs.technet.com/b/msrc/?Redirected=true
     
  5. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    3,319
    Location:
    Surrey, England.
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    https://blogs.technet.com/b/srd/arc...s12-020-s-critical-issue.aspx?Redirected=true
     
  7. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,134
    Location:
    Outer space
    Should Windows update give a UAC pop-up? I think I've never seen it before except when upgrading IE to a new major version or installing a Service pack.
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    If using Windows 7, what are your settings if you type UAC in the search box?
     
  9. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,134
    Location:
    Outer space
    I've set it to Max, but even on Max I've never seen it before on normal updates.
     
  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    68,381
    Location:
    Texas
    I've never seen it on WU either. o_O May be a bug creeping around.
     
  11. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,134
    Location:
    Outer space
    I guess so. I clicked No because I thought it was weird it asked, but the updates completed without errors, and after reboot it shows all updates are succesfully installed.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.