microsoft feeds synchronization has stopped working w/ Vista64 and NOD32

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by bodean, Jun 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bodean

    bodean Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Posts:
    76
    Product
    Microsoft Feeds Synchronization

    Problem
    Stopped working

    Date
    6/22/2007 9:40 AM

    Status
    Report Sent

    Problem signature
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: msfeedssync.exe
    Application Version: 7.0.6000.16386
    Application Timestamp: 4549bb9d
    Fault Module Name: StackHash_a16b
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 00000000
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0000000000000000
    OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: a16b
    Additional Information 2: 0701c0e3fddfcd5939af10dfb575ca0a
    Additional Information 3: a04c
    Additional Information 4: 54b0d40f640f5a1e8ddfc4b119414ecd

    Extra information about the problem
    Bucket ID: 206115

    Obvisouly due to NOD32.
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi bodean, welcome to Wilders.

    Please complete the following to see if your Windows Winsock Layer has become corrupt:

    Download and SAVE WinsockXPfix from here: http://www.spychecker.com/download/download_winsockxpfix.html

    For Windows XP:

    Click on Start
    Click on Run
    Type in cmd
    Click on OK
    Type in netsh winsock reset
    (Please note there are spaces between the netsh and winsock and reset)

    Press ENTER
    Restart your computer.

    If the above does not work due to an issue with Windows, run WinsockXPfix that you downloaded above and follow the prompts.


    For Windows VISTA

    1. Click Start. In the Start Search dialog box, type: cmd, and right-click cmd.
    2. Click Run as administrator.
    3. Type: netsh winsock reset, and then press the ENTER key.
    4. Type: Exit and press ENTER.
    5. Restart the computer

    AFTER the above please go to the NOD32 Control Centre
    Click on IMON
    Click on Start and restart IMON.

    Then reboot your PC.

    Cheers :D
     
  3. bodean

    bodean Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Posts:
    76
    problem still appears
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Try excluding the file in IMON.

    IMON> Setup> Miscellaneous> Exclusion> Edit

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.