me? or is the forum slow. .

Discussion in 'Forum Related Discussions' started by TECHWG, Nov 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TECHWG

    TECHWG Guest

    me ? or is the forum slow . .
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,133
    Location:
    New England
    Re: me ? or is the forum slow . .

    The server is actually running fine, but, someone else from the UK mentioned delays and timeouts, so I suspect a network route related issue between there and our hosting provider. Checking several main routes from here, things look pretty good, so it might be a specific peering connection out in the cloud that is at issue.
     
  3. TECHWG

    TECHWG Guest

    Re: me ? or is the forum slow . .

    ok cool thanks i will a continuous ping and see what happens maybe a tracert or 2
     
  4. TECHWG

    TECHWG Guest

    Re: me ? or is the forum slow . .

    yup :D
     

    Attached Files:

  5. Stem

    Stem Firewall Expert

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Posts:
    4,948
    Location:
    UK
    Re: me ? or is the forum slow . .

    try tracert,... I found a problem on one of the hops. Have you anything in your firewall log for blocked returned error messages?
     
  6. TECHWG

    TECHWG Guest

    Re: me ? or is the forum slow . .

    noithin in firewall, however this is my tracert

    How does this compare to you ?
     

    Attached Files:

  7. Stem

    Stem Firewall Expert

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Posts:
    4,948
    Location:
    UK
    Re: me ? or is the forum slow . .

    Similar,.. I am not seeing any problems now,... are you still having slow connections?
     

    Attached Files:

  8. TECHWG

    TECHWG Guest

    its easier are you on NTL ? perhaps the network is a bit luey . .

    edit
    Doy i see from your sc you are on NTL . i think it could be an NTL problem as i have had in the past are you on 10MB ?
     
  9. Stem

    Stem Firewall Expert

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Posts:
    4,948
    Location:
    UK
    Yes,.. but have never had any problems,... apart from being cut off for 3 hrs (about 8 months ago)

    Edit,.. there are now some US users having slow connections to the U.K.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.