MBAM UPDATES

Discussion in 'other anti-malware software' started by The Hammer, Nov 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Is there any way to update MBAM from a LUA account so I don't always have to use the Admin account? It seems silly that I can update my AV from the LUA but not not this.
     
    Last edited: Nov 29, 2011
  2. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    FYI I can download Sig Updates fine from my LUA. :doubt:

    Or do you mean version updates?
     
  3. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    I mean sig updates. On my machine the update button is greyed out in the LUA. I'm on Win 7 64bit Home Premium if that makes any difference.
     
  4. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    I got this answer at the MBAM forum. I guess I should have looked there first. "If you're using the PRO version you can by using the Scheduler, otherwise you'll have to run it as admin to get updates."
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.