Mass Storage Devices No Longer Instantly Recognized and Connected

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by cindy22, Jun 12, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cindy22

    cindy22 Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Posts:
    1
    I have several mass storage devices all of which are both Firewire and USB2. Each device is made by a different manufacturer and each has a different hard drive in it. I'm using Windows XP Professional and everything worked perfectly before I installed Acronis True Image.
    I used to be able to simply plug in a storage device (via USB2 or Firewire) and it would be instantly recognized and connected. Now, none of my storage devices are instantly recognized and connected. To connect a storage device now, I have to plug it in (via Firewire or USB2), try to open it up in Windows Explorer (in which case I have to wait a minute or two), and all my drives then appear as folders instead of icons for drives. I then wait about 2 or 3 minutes until the storage device is recognized and the folders depicting my various drives then become the correct icons designating each drive. Everything seems to work, but it's a major pain when my storage devices are no longer instantly recognized and I have to manual connect them and wait. Thanks for any suggestions.
    Cindy
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello cindy22,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please uninstall Acronis program and see whether the problem persists. If the problem remains please contact us.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.