Malwarebytes Anti-Malware Updates

Discussion in 'other anti-malware software' started by puff-m-d, Nov 14, 2016.

  1. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    I'm thinking/hopefully they will extend support because of all the bugs still.
     
  2. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
    Maybe it wasn't just me with MB 3 updating issues.

    Updates not working? Try this:


    What a complete mess MB 3 has been. I too hope MBAM 2 support is extended.
     
  3. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    lol oh my....
     
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
  5. ozbadcat

    ozbadcat Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Posts:
    43

    I am with you and others on this forum, Krusty ...... I hope the REPS from Malwarebytes that often visit this forum see how hard you experts have been trying to sort out V3 without total success.

    I am loathe to even try V3 as a result and urge Malwarebytes to extend support for V2 until such time as the program seems to be installing/working with a much greater success rate than seems to be at the moment.
     
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    Hmm, the latest MB3 is working fine here on 4 Win 7 machines.
     
  7. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
    The beta was running fine OK here too, although it did slow my machines. One machine spat out a warning that the def's were out of date last night and the second machine spat out the same warning this morning. I didn't wait for the 3rd machine to spit out any warnings.
     
  8. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,485
    Malwarebytes releases another beta to fix Malwarebytes 3 issues
    http://www.ghacks.net/2017/03/29/malwarebytes-releases-another-beta-to-fix-malwarebytes-3-issues/

     
  9. Lagavulin16

    Lagavulin16 Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Posts:
    94
    Location:
    Emerald City
    "Hmm"... being the operative. I'm with Peter big time chiming in that I'm on "the latest MB3 is working fine" bandwagon. Avira free goofed my MBAM premium from updating to version 3 until this morning. And I digress in mentioning that I trashed the big A in lieu of Panda. Oh, well. But, hey, Wow!! ---> to MBAM v3. A full system scan took (way) less than half the time a "hyper scan" did in the previous version. I'll concede I'll have to do some digging around relative to the latest detection rates, etc. But so far the Panda/MBAM v3 combo has this old Win 7 box purring like a kitten. v3 coerced me to do a tweak with SpyShelter FW to disable blocking hooks notifications in the SSFW settings associated with Chrome and Opera. Cause and effect? MBAM's anti-exploit feature. A 20-second work-around. And yet no compromise in protection; and no stormy weather necessitating a red umbrella icon.
     
    Last edited: Mar 30, 2017
  10. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
  11. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    Ha I just came from there and read that no one can say you're not trying krusty LOL
     
  12. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
    Yep. At this point I'll refrain from swearing and just say MB 3 sucks!

    I've tried multiple times since I uploaded those logs - uninstalling with the latest MB-Clean, reinstalling, uninstalling with REVO Uninstaller Pro, reinstalling, their clean-up tool again. Nothing worked. MBAM 2 runs fine, MB 3 will not update on this machine.
     
  13. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    Yeah that is strange it looks like you're doing everything right must be missing something hopefully you get a reply over at the forms.
     
  14. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,364
    Location:
    Among the gum trees
    Right now I'm thinking a clean install of Windows 10 Creators Update as soon as the ISOs are publicly available.

    Whether I'll bother with Malwarebytes is yet to be seen.
     
  15. fblais

    fblais Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Posts:
    1,244
    Location:
    Québec, Canada
    I'm done with MBAM.
    Yesterday I bought a lifetime license of ZAM and did the switch.
    Works flawlessly.
     
  16. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    They sell lifetime? Hmm never knew that.
     
  17. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,718
    Location:
    Gaia
    They don't. You can choose between 1, 2 or 3 years.
    Lifetime licenses are for beta testers.
     
  18. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    I was a beta tester I have one they don't offer LT anymore, just struck me odd he said that.
     
  19. fblais

    fblais Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Posts:
    1,244
    Location:
    Québec, Canada
    Well, I told them I had a lifetime MBAM license, was dissatisfied and wanted to switch to ZAM for good so they made a special for me, lifetime license at the cost of three years I think.
     
  20. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,288
    Location:
    USA, MICHIGAN
    Edit my post

    staying on topic.
     
    Last edited: Mar 31, 2017
  21. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    579
    Location:
    US
    The ISO was available earlier this week. Did an in-place update. Major update just like a new Windows install. MB worked just fine. Be advised, that with this update Defender will be turned off (MB installed) and cannot be turned On (grayed out). Removed context menu Scan with Microsoft Defender too. You can turn on Periodic Scans.

    Had little quirks so imaged back to latest build. Used Group Policy Editor to defer Creator for 180 days. At least by then, it will be RTM for businesses.

    Robert
     
  22. entropism

    entropism Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Posts:
    461
    Been using ZAL for a while now (have a lifetime license through beta testing) and I'm ready to uninstall it. New version doesn't play nice with Discord, and won't let me activate any keybinds. I'm hoping they or MB pick their **** up, so I can decide which to go with.
     
  23. fblais

    fblais Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Posts:
    1,244
    Location:
    Québec, Canada
    ZAL is an anti-keylogger.
    MB doesn't offer that, no?
     
  24. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    No. Doesn't matter to me.
     
  25. The Seeker

    The Seeker Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Posts:
    1,316
    Location:
    Adelaide
    Gave the latest version a try and was met with a BSOD. I think I'll wait for version 6.x.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.