Malwarebytes Anti-Malware PRO and limited user accounts

Discussion in 'other anti-malware software' started by max2, Oct 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    339
    Does Malwarebytes Anti-Malware PRO work fully in a limited user account? Like the scheduled scans and updates even ? Asking because I can't be sure. I know the program itself does though.
     
  2. 0strodamus

    0strodamus Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    1,047
    Location:
    United Surveillance States
    I had to use SuRun to launch MBAM as an administrator or else the updater would fail due to write permission errors.
     
  3. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    339
    For Malwarebytes Anti-Malware PRO or the free version ?
     
  4. 0strodamus

    0strodamus Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    1,047
    Location:
    United Surveillance States
    MBAM Pro. I suppose I could just grant my limited account write permissions to the folder MBAM was trying to write to, but I've stopped running it real-time on my system.
     
  5. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    339
    Ok. I don't think you have to do that. Got this response on the Malwarebyte's forum.

    Makes sense
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.