Malwarebytes Anti-Malware PRO and limited user accounts

Discussion in 'other anti-malware software' started by max2, Oct 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    356
    Does Malwarebytes Anti-Malware PRO work fully in a limited user account? Like the scheduled scans and updates even ? Asking because I can't be sure. I know the program itself does though.
     
  2. 0strodamus

    0strodamus Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    1,051
    Location:
    United Surveillance States
    I had to use SuRun to launch MBAM as an administrator or else the updater would fail due to write permission errors.
     
  3. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    356
    For Malwarebytes Anti-Malware PRO or the free version ?
     
  4. 0strodamus

    0strodamus Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    1,051
    Location:
    United Surveillance States
    MBAM Pro. I suppose I could just grant my limited account write permissions to the folder MBAM was trying to write to, but I've stopped running it real-time on my system.
     
  5. max2

    max2 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    356
    Ok. I don't think you have to do that. Got this response on the Malwarebyte's forum.

    Makes sense
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.